19 / 05 / 2024

bursa Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü yangın

bursa Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü yangın

Bursa 'da, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 'nün atölye bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu söndürüldü.

TMSF'den Bursa’da 2 milyar 450 milyon TL'lik dev arsa satışı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bursa Osmangazi ilçesinde yer alan 3 arsayı 2 milyar 450 milyon Türk Lirası bedelle satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 4 Haziran 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Bursa'da ve İstanbul'da ev sahibi olmak isteyenlere fırsat: 2+1, 3+1 konutlar satılıyor!

Bursa Yıldırım ve İstanbul Sancaktepe'de yer alan 14 adet gayrimenkul satılıyor. Peki iki büyükşehirde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Gemlik Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te hem emlak vergisinden hem de KDV'den muaf arazi satacak. Satış ihalesi 20 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karayollarından Bursa Nilüfer'de satılık gayrimenkul fırsatı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 14. Bölge Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Bursa Karacabey için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili, Karacabey ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

TOKİ Bursa Kestel 251 konut ihalesi 6 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel projesinin ihalesini 6 Aralık 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa Lalaşahin Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Bursa'nın Hanlar Bölgesi'nde Cumhurbaşkanı kararıyla çalışmalar hızlandı!

Osmanlı'nın ilk başkent Bursa'da 14. yüzyılda oluşmaya başlayan, 16. yüzyılda han, bedesten ve çarşıların oluşumuna ilişkin gelişimini bitiren Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ne eski ihtişamını kazandıracak tarihi projede kat edilen mesafe arttı.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bursa Osmangazi Millet Bahçesi 26 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Zafer Mahallesi (Gökdere) Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait ile ilgili Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 26 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

bursa Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü yangın Haberi

bursa Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü yangın


Bursa'da, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nün atölye bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu söndürüldü.


Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Duaçınarı Mahallesi'nde bulunan bölge müdürlüğünün akü ve motor atölyelerinin olduğu bölümde yangın çıktı.


Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, zaman zaman patlamaların yaşandığı atölyeye müdahalede bulundu. Rüzgarın etkisiyle yandaki atölyelere de sıçrayan yangın büyüyünce, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık 50 itfaiyecinin müdahalesiyle iki saatte söndürülebilen yangında can kaybı yaşanmadı. Atölyeler ise kullanılamaz hale geldi.


Olay yerinde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Orhan Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, komuta merkezine gelen ihbar üzerine en yakın itfaiye grubunun yangına gerekli müdahaleyi yaptığını belirterek, yangının kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldüğünü...