03 / 05 / 2024

Bursa Kebap Evi

Bursa Kebap Evi

Bursa Kebap Evi yatırımlarına yurtdışında devam edecek. Firma, Fransa-Metz, Dubai ve Abu Dabi'de 3 yeni şube açacak.

41 Burda AVM'deki Bursa Kebap Evi kapandı!

Ocak ayında açılan 41 Burda AVM'de yer alan Bursa Kebap Evi kapandı. İddialara göre önceki gün Bursa Kebap Evi'ne icra memurları geldi. Bir süredir maddi sıkıntılar yaşayan restoran kapanma kararı aldı.

Bursa Kebap Evi Dubai'de restoran açacak!

Yurtdışındaki ilk şubesini ise Almanya'da açan Bursa Kebap Evi Dubai'de restoranlar açacak. Alınan bilgilere göre açılacak restoranın franchise anlaşması imzalanmış.

Bursa Kebap Evi Türkiye genelinde büyümeyi hedefliyor!

2003 yılından beri hizmet veren Bursa Kebap Evi Türkiye genelinde büyümeyi planlıyor...

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Bursa'da 700 yıllık Alaeddin Bey Cami’nin restorasyonu tartışma yarattı! 

1326’da Bursa'da inşa edilen Alaeddin Bey Camii’nde 2 yıl önce yapılan restorasyon, krize neden oldu. Parlak led aydınlatma sistemleri takılan, girişi PVC doğramalarla kapatılan camiye takılan bakır kapı kebapçı kapısını benzetildi.

Mudanya Tirilye Sanat Evi'nde sona doğru!

Bursa Mudanya Belediyesi’nin tarih, kültür ve turizm kenti Tirilye’de yapımı süren “Sanat Evi” projesinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

Bursa'da evi yanan aileye geçici konut tahsis edildi!

Bursa Tabakhane Mahallesi'nde evi yanan ailenin diğer fertlerinin ise başka bir eve yerleştirildiği ve ihtiyaçlarının temin edildiği belirtildi.

Bursa Kebap Evi yurt dışına açılıyor! 

Bursa Kebap Evi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, yurt dışında da şube açacaklarını açıkladı. Cem Helvacı, "İran'a giren ilk Türk zincir restoran biz olacağız." dedi...

Bursa Kebap Evi’nden Birleşik Arap Emirlikleri’ne üç şube! 

Bursa Kebap Evi, yatırım ataklarına Birleşik Arap Emirlikleri’nde üç şube birden açarak devam ediyor. Toplamda 750 Bin Dolar yatırımla Abu Dhabi Deerfields Mall ve Dubai City Walk’ta şube açacak olan Bursa Kebap Evi, Arap yatırımcıların markajına girerek One Stop Khalifa City şubesi için MBI Mubarak

Bursa İnegöl'e geleneksel Şavşat evi yapılacak!

Bursa İnegöl'de yaşayan Artvin Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri dernek binalarını Şavşat evi konseptinde yapacaklarını açıkladılar. Dernek binası Şavşat kültürünü yaşatma amacı ile tamamen ahşaptan yapılacak.

Bursa Kebap Evi franchising yöntemiyle büyüyor!

Türkiye genelinde 95 şubesi bulunan restoran zinciri Bursa Kebap Evi, franchising yöntemiyle büyümeye devam ediyor. Bursa Kebap Evi şubesi açan bir girişimcinin yüzde 15 kâr marjıyla 24-36 ay arasında yatırımını finanse edebileceği ifade ediliyor.

Atatürk Evi Müzesi'nin tapusu sergileniyor!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bursa'ya geldiğinde kaldığı, 6 Şubat 1933'te Bursa Nutku'nu okuduğu, bugün Atatürk Evi Müzesi olarak hizmet veren köşkün tapu senedi, ilk kez sergileniyor.  

Bursa Emek Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Emek Bilgi Evi'nin yapımı devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm'de 12 kişi tapusunu aldı!

Bursa Soğanlı Dönüşüm Projesi kapsamında evi yenilenen 12 kişi tapusuna kavuştu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 4. etap çalışmasında sona gelindiğini söyledi.

Bursa Kebap Evi yurtdışında 3 yeni şube açacak!

Bursa Kebap Evi yatırımlarına yurtdışında devam edecek. Firma, Fransa-Metz, Dubai ve Abu Dabi'de 3 yeni şube açacak.

Bursa Kebap Evi Haberi

Bursa Kebap Evi
Global bir marka olma yolunda hızlı adımlar atan Bursa Kebap Evi, Ortadoğu ve Avrupa'da üç yeni yatırım için düğmeye bastı. Şirket, Avrupa'da Fransa-Metz, Orta Doğu'da ise Dubai ve Abu Dabi olmak üzere 3 yeni yatırım için anlaşma imzaladı.

AVRUPA'DA İKİNCİ ŞUBE

İlk yurtdışı şubesini 2015 yılında Almanya'nın Saarbrücken kentinde açan Bursa Kebap Evi, ikinci şubeyi de Fransa'nın Metz kentinde açacak. Helvacı Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Cem Helvacı, Fransa'daki şubenin 2017'nin üçüncü çeyreğinde açılacağını söyledi. Helvacı, "Yeni şubemizin de Almanya'da olduğu gibi büyük ilgi görmesini bekliyoruz" dedi....