07 / 05 / 2024

bursa Keles Süt Ürünleri Tesisi

bursa Keles Süt Ürünleri Tesisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Keles’in Kemaliye Mahallesi’nde çökme riski bulunan köy konağını yenileyip hizmete açtı. Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki yatırımlara hız verdi.

TOKİ Bursa Keles'e 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle 140 konut müjdesi!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Keles 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Keles projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Keles 2022 ucuz konut projesi...

TOGG'un ilk yola çıkacağı tarihin açıklanmasının ardından Bursa'dan sürpriz haber

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş'ın geçtiğimiz hafta arabanın yollara çıkacağı tarihi açıklamasının ardından Bursa'dan sürpriz bir haber geldi. TOGG gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme dönemi!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme dönemi bugün sona eriyor. Projede kura çekilişi 12 Temmuz Çarşamba Keles Belediye Kapalı Spor Salonu'nda yapılmıştı.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme işlemleri!

Kura çekimi 12 Temmuz Çarşamba günü çekilen projede sözleşme dönemi bugün başlıyor. İşte TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme işlemleri detayları...

Bursa Keles Kocayayla'daki gölet TBMM gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Keles Kocayayla'da inşaatı süren bir göleti gündeme getirdi.

TOKİ Bursa Keles'e 80 konut inşa edecek!

Bursa Keles'te eski kapalı cezaevinin yerine, 16'sı 75 metrekare, 2 oda, bir salon, 32'si 84 metrekare, 2 oda, bir salon, 32'si 111 metrekare 3 oda bir salon olmak üzere toplam 80 konut inşa edilecek.

Bursa Keles TOKİ Konutları başvuru bedeli!

Bursa Keles TOKİ Konutları başvuru bedeli daire tiplerine göre değişiyor. Toplamda 80 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütmelesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuruları 2015!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülüyor. İşte Bursa Keles 2. Etap TOKİ başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları bugün son. Toplamda 80 adet dairenin satışa sunulduğu projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Bursa Keles şubesi tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuruları için yarın son gün. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Bursa Keles 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

Bursa Keles 2. Etap TOKİ son başvuru günü 15 Eylül olarak belirlendi. Ödemeleri 120 ay vade seçeneğiyle yapılabilen projede başvuru bedeli olarak minimum 4 bin TL ödeniyor.

bursa Keles Süt Ürünleri Tesisi Haberi

bursa Keles Süt Ürünleri Tesisi

Büyükşehir Kanunu gündemde bile yokken Keles Süt Ürünleri Tesisi başta olmak üzere köylere sosyal donatı alanları kazandırılmasına kadar her alanda bir çok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki yatırımlara hız verdi. Tarımsal kalkınmanın sağlanması hedefiyle arıcılara kovan ve kovan altlığı, besicilere koyun, yem ve buzağı kulübesi, seracılara sera naylonu desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan dağ ilçelerini sosyal donatı alanlarıyla buluşturmaya devam ediyoruz. Keles’in Kemaliye Mahallesi’nde bulunan ve bakımsızlık yüzünden çökme riski bulunan mahalle konağı da sil baştan yenilendi. Eski bina yıkılırken, yerine orijinal mimarisiyle yeni bir bina yapıldı. Köy kahvesi, misafirhane, mahalle muhtarlığı, doktor odası, dernek odası, kurs merkezi ve bir de çok amaçlı salona bünyesinde barındıran mahalle konağı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Keles Belediye Başkanı...