04 / 05 / 2024

Bursa kent geliştirme projeleri

Bursa kent geliştirme projeleri

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geleceği tasarlama hedefiyle yeşili ve görseli daha zenginleşmiş Bursa için çalışmalarına hızla devam ettiklerini açıkladı. 

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Kartal Kentsel Geliştirme Derneği'nden Altınok Öz'e ziyaret!

Kartal Kentsel Geliştirme Derneği (Kartal KENT-DER), yeni yönetimi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Dernek Başkanı Erim Özman, derneğin çalışmaları hakkında Başkan Altınok Öz’e bilgi verdi.

Giresun Kent Konseyi'nden turizmi geliştirme önerileri!

Giresun Kent Konseyi'nden turizmi geliştirme önerileri geldi. Başkan Karaibrahimoğlu: "Giresun, istenilen boyutlarda gelişemeyen ekonomisi ve turizmi ile çağdaş kültürel tesisleri olmayan, kültürü ve geçmişi korunamayan bir şehir" dedi.

Bursa Tanışma ve İş Geliştirme Zirvesi'ne 100'ün üzerinde firma katıldı!

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) bünyesindeki Yapı Komitesi, düzenlediği zirvede yapı sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getirdi. 'Tanışma ve İş Geliştirme Zirvesi'ne Bursa, Yalova, Bilecik ve İnegöl'den 100'ün üzerinde firma katıldı..

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Zios Proje ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Kadir Kurtuluş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan tarihinde Esentepe, Büyükdere Caddesi, Onur İşhanı'nda kuruldu.

Kemal Arif Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı oldu!

Tavros’un İş geliştirme ve Yatırımlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına tecrübeli bir isim olan Kemal Arif atandı. Arif doğal kaynak yatırım ve ticareti, gayrimenkul geliştirme ve spor yatırım gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösterdi...

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

TN Gayrimenkul Yatırım ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi, Mahmut Yalçın, İhsan Eren, Kenan Özyurt tarafından 5 milyon 301 bin 608 TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu.

Tisa Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tisa Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Limited Şirketi, Ömer Ayberk Cengiz, Şeref Soner Cömert, Yavuz Fettahoğlu, Nurdan Temel, Fatma Ekiz tarafından 450 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Rahvalı Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi Maslak Şubesi, Fatih Rahvalı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Ağaoğlu My Home Maslak, Ayazağa Mahallesi'nde kuruldu.

Aktaylar Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaylar Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aiman Chalabi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Neoyapı Arazi Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Neoyapı Arazi Geliştirme İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Satış Ofisi Şubesi, Kadir Aydın Şube Müdürlüğü'nde 8 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile Neovista Çarşı'da kuruldu.

Bursa kent geliştirme projeleri Haberi

Bursa kent geliştirme projeleri

Milliyet Gazetesi yazarlarından Eren Aka Yerel Yönetimler köşesinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile gerçekleştirmiş olduğu söyleşiyi yayınladı. İşte, o yazı.. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda Bursa’yı geleceğe taşıyacak adımları bir bir attıklarını vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlerden gelmesinin Türkiye için büyük bir avantaj olduğunu, 2023 vizyonu doğrultusunda yerel yönetimlerinin yetkilerinin gün geçtikçe arttığını hatırlatan Başkan Alinur Aktaş, ülkelerin değil, adeta şehirlerin bir yarış içinde olduğu günümüzde Bursa’yı bir adım taşımak için ulaşımdan çevreye, kırsal kalkınmadan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda yoğun bir çalışma içinde olduklarının altını çizdi.

Görsel zenginleşiyor
AK Parti iktidarında insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışı ile Türkiye’de gerçek yerel kalkınmanın başladığını dile getiren Başkan Aktaş, “Ülkemizde bütün...