04 / 05 / 2024

bursa kentsel planlama

bursa kentsel planlama

MHPOsmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, planlamadan kentsel dönüşüme, ulaşımdan bütçe harcamalarına kadar, Osmangazi'nin iyi yönetilemediğini, Osmangazi'ye yeniden değer kazandırmak için göreve talip olduğunu söyledi.

Çin'de kentsel dönüşüme düzenleme!

Çin’de yayımlanan yeni kentsel planlama yönergesinde, kentsel tahribatın önüne geçilmesi için eski tarihi binaların yıkımının yapılması, yaşlı ağaçların kesilmesi, eski yer isimlerinin rastgele değiştirilmesi ve nehir yataklarında değişiklik yapılmasına yasak getirildi.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Çevre, imar ve deprem sorununu çözeceğim!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’la ilgili 5 büyük hedefini açıkladı. İmamoğlu, 5 büyük hedefinden birinin doğru kentsel planlama ile çevre imar deprem sorunu çözmek olduğunu söyledi.

Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü!

Bursa kentsel dönüşüme hızlı başladı. Yerinde dönüşümün neredeyse zorunlu hale geldiği kentte yenilenmenin kentsel dönüşümle gerçekleşmesi benimsendi. Bursa'nın kentsel dönüşümünde düğüm çözüldü.

We Haliç'te teslimler 2020'de!

Geçtiğimiz yıllarda, İstanbul'un çeşitli ilçeleri için uluslararası mimari ve kentsel planlama ofislerinde master planlar çalışılmıştı. Kentsel dönüşüm içinde en büyük ölçeğe sahip ilçelerden biri bildiğiniz gibi Gaziosmanpaşa. 

Manisa Ulucami yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ulucami ve çevresinde yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğü kentsel planlama çalışmasıyla, tarihi ibadethaneyi yeniden gün yüzüne çıkardı.

Bursa kentsel dönüşüme 149 milyon TL'lik yatırım yapacak!

2017 yılı için 2 milyar 375 milyon TL öngörülen bütçenin 1 milyar 195 milyon TL'si yatırımlara ayrıldı. . Yatırım kalemlerinde ulaşım 493 milyon TL ilk sırada yer alırken, Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüm için de 149 milyon TL'lik yatırım planlanıyor.

Bursa kentsel dönüşümle marka şehir olacak!

Bursa'nın marka şehir olma vizyonuyla çalışmalarına yön verdiklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha yaşanabilir ve sağlıklı bir hale gelmesi hedefiyle sürdürülen çalışmalarda kentsel dönüşümün önemli rol oynadığını dile getirdi.

Mehmet Özhaseki: Şehirlerimizi modern ve akıllı hale getiriyoruz!

Bursa Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'ndaki açılış konuşmasında Özhaseki "Hiçbir insan, ulaştığı modern hayattan geriye gitmez. Bizler şehirlerimizi daha yaşanır, modern ve akıllı hale getiriyoruz" diyor.

Kentsel dönüşümle şehirler akıllı hale gelecek!

Bursa Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'ndaki açış konuşmasında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki "Hiçbir insan, ulaştığı modern hayattan geriye gitmez. Bizler şehirlerimizi daha yaşanır, modern ve akıllı hale getiriyoruz" diyor.

Uğur Yüce: Kentsel planlama yapılmalı!

Ordu Tüm Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce, Ordu'nun büyüyüp gelişmesi, modern ve çağdaş bir il olabilmesi için kentsel planlamanın yapılması gerektiğini belirtti.

Uğur Yüce: Şehirlerin gelişmesi için kentsel planlama şart!

Ordu Tüm emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Uğur Yüce,“Ordu ilinin büyüyüp gelişmesi, modern ve çağdaş hijyenik yaşanabilir bir il olabilmesi için acilen kentsel planlama yapılması kaçınılmazdır. Ordu’nun idare edildiği kent planı şehrimizin kuruluş tarihinde yapılmıştır.” dedi.

bursa kentsel planlama Haberi

bursa kentsel planlama

Yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, Hamzabey-Muradiye Rumeli Göçmenleri Derneği Başkanı Reşat Çimsöken ve mahalle sakinlerini MHP Osmangazi İlçe Başkanı Adem Dönmez, MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Cemil Aydın, İlçe başkan yardımcıları ve yönetim kuru üyeleriyle birlikte ziyaret etti. Ziyarette konuşan MHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Karakılıç, Osmangazi'nin bu güne kadar gerek planlama, gerek kentsel dönüşüm, gerekse bütçe harcamaları açısından iyi yönetilemediği için zaman kaybettirildiğini söyledi. 


HİZMET SEÇİMİ OLACAK

Osmangazi İlçesi'ne yeniden değer kazandırmak için göreve talip olduğunu vurgulayan Karakılıç: "Osmangazi'de artık değişim şart. Osmangazi'deki bu seçim hizmet seçimi olacak. Bu seçim Osmangazi'nin geleceğinin seçimi olacak. Bu seçimi Osmangazili halkımızın önerileri ve katılımcılığıyla kazanacağız. Kazanan Osmangazi olacak. Zafer Osmangazi'nin olacak" diye konuştu. 


REKLAMİ ELEŞTİRDİ

Belediyeciliğin reklam...