15 / 05 / 2024

bursa Kirazlı Park Evleri

bursa Kirazlı Park Evleri

Kirazlı Park Evleri 'nde fiyatlar 275 bin liradan başlıyor, 310 bin liraya kadar yükseliyor. Mart ayı içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan proje 6 blok halinde yükseliyor...

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Nurol Park konut blokları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin konut bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park'ın ticaret bölümleri için 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin E bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park K blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin K bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park j blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin j bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya mı açılacak?

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’nın gözde yeşil alanları arasında bulunan Soğanlı Botanik Parkı’nın yapılaşmaya açılmasıyla ilgili iddialarını yalanladı.

Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değişti!

Bursa'da Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü, Nitelikli Koruma Alanı ve ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı' olarak değiştirildi...

Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı iddiasına bakanlıktan yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı açıklamada Bursa Soğanlı Botanik Parkı'nın yapılaşmaya açılacağı haberlerinin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Bursa'daki Soğanlı Botanik Parkı yapılaşmaya açılıyor!

Bursa'da yer alan Soğanlı Botanik Parkı'nın doğal SİT statüsü değiştirildi ve doğal SİT gitti ‘Kontollü kullanım alanı’ geldi. Park'ta yapılaşmanın da önü açıldı.

Bursa’daki Macera Parkı'nın inşaatı tam gaz devam!

Osmangazi Belediyesi’nin Hamitler’de 50 bin metrekare alan üzerine hayata geçirilen Macera Parkı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor...

Bursa Teoman Özalp Parkı’nda dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hamitler ve Bağlarbaşı Mahallelerine hizmet veren fakat 10 yıldır atıl haldeki amfi tiyatrosu ile günümüzde ihtiyacı karşılayamayan 110 dönümlük Teoman Özalp Parkı’nda dönüşümü başlatıyor.

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

Bursa'ya 8 yeni millet bahçesi ve park yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 'Yeniden Yeşil Bursa sloganıyla yeni döneme başladı. En önemli projelerinden biri olan 1.5 milyon metrekare alanda yapılacak 8 büyük millet bahçesi ve parkı için kolları sıvadı. 

bursa Kirazlı Park Evleri Haberi

bursa Kirazlı Park Evleri


Kirazlı Park Evleri Kutlucan Grup imzası ile Bursa Nilüfer 'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


6 blok halinde yükselen Kirazlı Park Evleri kapsamında 96 adet konut bulunuyor.


Nilüfer Kirazlı Park Evleri satılık daire fiyatları 275 bin liradan başlıyor, 310 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Kirazlı Park Evleri 3 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin  Mart ayı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


115 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kirazlıpark Evleri 'nde; yüzme havuzu, otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, koşu parkuru bulunuyor.



Telefon: 0554 577 12 53

Web adresi: http://kutlucangrup.com/

Ceren...