29 / 04 / 2024

Bursa Köklü cadde bina yıkımı

Bursa Köklü cadde bina yıkımı

Bursa’nın daha yaşanabilir bir hal alması için planlarda olup da uygulamada bulunmayan yolları geliştirdiği yeniden hizmete alan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Köklü Cadde’nin trafiğe açılması konusundaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'tan yeni otomobil! Elektrikli lüks Suv HONGQI E-HS9 Türkiye'de!

Çin'in en köklü otomobil üreticisi Faw Group'un lüks markası elektirkli HONGQI E-HS9 modelinin Türkiye lansmanını Swissotel Bosphorus’da yapıldı.

Seçim sonrası para politikalarında köklü değişim şart! Yanlışa devam edilirse TL krizi kapıda!

Piyasalarda bu hafta heyecan dorukta. İkinci tur seçimler öncesi borsa ve dövizde volatil seyrin devam etmesi bekleniyor. Uzmanlar, seçimi kim kazanırsa kazansın para politikalarında köklü bir değişimin kaçınılmaz olduğunu savunurken, seçim sonrasına ilişkin önemli bir uyarı da geldi…

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köklü Ve Doldur İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Köklü ve Salim Hakan Doldur ortsaklığında kuruldu.

İmar affına köklü düzenleme geliyor! Adalet Bakanı Bozdağ resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, imar affına ilişkin yaptığı son dakika açıklamasında imar affında köklü düzenleme yapılacağını söyledi.

Köklü bir zam geliyor! Duyanlar stok yapmaya başladı! İşte detaylar!

Zam haberleri gelmeye devam ediyor. Yeni bir köklü bir zam haberi daha geldi. İşte detaylar!

Fitch'ten Çin'deki emlak şirketlerine nakit sıkışıklığı uyarısı!

Fitch son aylarda borç kriziyle boğuşan Çin emlak sektörüyle ilgili değerlendirmelerde yaptı. Rapora göre konut satışlarının yüzde 30 gerilemesi halinde, Fitch'in derecelendirdiği 40 kuruluştan yaklaşık üçte biri nakit sıkışıklığıyla karşılaşabilir. 

Gebze Köşklüçeşme'de ASM ihtiyacı TBMM'de!

Gebze'nin Köşklüçeşme Mahallesi'nin Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Ziraat Mektebi restore ediliyor!

Bursa’nın en köklü eğitim ve öğretim kurumları arasında yer alan Bursa Ziraat Mektebi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuşuyor.

Riskli binalarda köklü dönüşüm başlıyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'daki binalarla ilgili son bilgileri aktardı. Kurum, "Mustafa Paşa Mahallesi'nde enkaz kaldırmaya başlayacağız. Riskli binalar için köklü dönüşüm projesi başlatacağız" dedi...

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçükbalıklı Polis Merkezi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından temeli geçtiğimiz temmuz ayında atılan Küçükbalıklı Polis Merkezi'nin inşaatı hızlandı.

Bursa Köklü cadde bina yıkımı Haberi

Bursa Köklü cadde bina yıkımı


Bursa’nın daha yaşanabilir bir hal alması için planlarda olup da uygulamada bulunmayan yolları geliştirdiği yeniden hizmete alan Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ile Osmangazi ilçelerini birbirine bağlayacak Köklü Cadde’nin trafiğe açılması konusundaki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Köklü Cadde için 36 binayı kamulaştırma programına aldıklarını, bunlardan 24’ünün yıkım çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Kalan 12 binanın kamulaştırması da tamamlanmak üzere. İnşallah kısa süre sonra Yavuz Selim’den gelen yol ‘Köklü Cadde vasıtasıyla’ Duaçınarı’nı geçerek Anadolu, Vatan ve Zafer mahallelerine ulaşacak. Bursa’yı doğudan batıya bağlayacak bir ana aks daha hizmete alınmış olacak” dedi.  


Başkan Altepe, Anadolu Mahallesi’nde yer alan Köklü Cadde’de başlatılan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. ‘Daha yaşanabilir bir Bursa’ için gece gündüz faaliyet gösterdiklerini vurgulayan Başkan Altepe, bunlardan birinin de...