18 / 05 / 2024

bursa konut indirimi

bursa konut indirimi

Bursa'da bir inşaat firması, dövizini bozdurup TL’ye çevirerek daire almaya gelen müşterilere banka dekontu yada fişlerini göstermeleri halinde yüzde 2 ekstra indirim yapılacağını açıkladı.

Trend GYO Bursa konut projesi başlıyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Nilüfer'de yer alan 23 bin 489 metrekarelik arsayı 24 bin TL' bedelle satın aldı...

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 230 konut!

TOKİ tarafından Bursa'nın Gemlik İlçesi'ne bağlı Cihatlı Mahallesi'nde Kentsel Yenileme Projesi dahilinde 230 konut yapılması planlanıyor..

Bursa'da konut satışları azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2017 yılı Kasım ayı Konut satış verilerini yayınladı. Yayınlanan verilere göre Bursa'da konut satışları azaldı.

Bursa’da ortalama konut fiyatı 271 bin TL!

Endeksa.com’un verilerine göre Bursa genelinde ortalama konut fiyatı 271 bin TL, ortalama geri dönüş süresi 18 yıl olarak belirlendi. Bursa'daki konut fiyatları Osman Gazi Köprüsü ile artış gösterdi.

Konut fiyatları Eylül'de en çok Bursa'da arttı!

İş Bankası'nın desteği ile hazırlanan REIDIN GYODER yeni konut fiyat endeksi ile REIDIN Emlak Endeksi Eylül ayı sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 0.79 yükselirken en çok artış yüzde 2.07 ile Bursa'da kaydedildi.

Avrupa Yakası'nda konut indirimi!

Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen konut projeleri düşük peşinatla yeni sahiplerini bekliyor. Projelerden ev sahibi olmak isteyenler 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapıyor.

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi ne zaman?

Bursa TOKİ 165 konut kura çekilişi 11 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutların fiyatları 145 bin 262 TL ile 248 bin 297 TL arasında değişiyor.

TOKİ Bursa Gemlik 224 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gemlik İlçesi Cihatlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ve 12 Adet Dükkân İnşaatları İle Altyapı Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonucu 1201 konut!

Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli Projesi'nde yer alan 1201 konutun kura çekilişi Perşembe günü gerçekleştirilecek. Bursa Nilüfer İrfaniye Emekli kura sonucu 1201 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Osmangazi Köprüsü ile Bursa'da konut fiyatları uçtu!

Osmangazi Köprüsü ile Bursa’da konut fiyatları uçtu. Bursa Emlakçılar Odası Başkan Erdal Çelebi “Son 3 yılda Bazı ilçelerde yüzde 100, bazısında yüzde 200 değer artışları yaşandı” dedi.

Bursa'da konut satışları yüzde 13.7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bursa Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,7 oranında artarak 4 bin 911'e ulaştı.

TOKİ Bursa'da 224 konut yapacak!

Bursa İli Gemlik İlçesi Kayhan - Cihatlı Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 224 Adet Konut ve 12 Adet Dükkan İnşaatları 25 Temmuz'da ihale edilecek..

Konut fiyatları en çok Bursa'da arttı!

REIDIN 2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Mayıs Ayı Sonuçları açıklandı. Rapora göre konut fiyatları en çok Bursa'da arttı.

bursa konut indirimi Haberi

bursa konut indirimi

Türk Lirasıyla alışverişe teşvik amacıyla bu uygulamayı başlattıklarını belirten İnşaat Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Saçmacı, "Milli iradeye destek vermek için bu kampanyayı başlattık. Tüm meslek kuruluşlarını bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum, TL ile alışveriş daha fazla teşvik edilmeli”dedi.


Dövizini bozdurup TL alarak konut sahibi olmak isteyen müşterilerine dekont yada fişlerini göstermeleri durumunda yüzde 2 ekstra indirim yapacaklarını belirten Hakan Saçmacı, ”Müşterimiz ne kadar döviz bozdurduysa, bu rakamın yüzde 2’si oranında ekstra fiyat indirimi uygulayacağız. Türk Lirası'nın hak ettiği değeri kazanması için herkes taşın altına elini koymalı. Firma olarak önemli bir karar aldık. Milli iradenin şahlanması için elindeki dövizi bozdurup firmamıza bu işlemin fişini yada dekontunu getiren müşterilerimize yüzde 2’si oranında ekstra indirim yapıyoruz. Başta inşaat ve otomotiv sektörü...