17 / 05 / 2024

bursa koza şeklinde açıkhava tiyatrosu

bursa koza şeklinde açıkhava tiyatrosu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa'ya kazandırılacak olan yeni açık hava tiyatrosunun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Bursa'ya koza şeklinde açıkhava tiyatrosu yapılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa’ya kazandırılacak olan yeni ‘Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Koza Altın'dan 760 milyon liralık gayrimenkul satışı!

Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) KAP'a yaptığı açıklamada şirkete ait toplam 48 gayrimenkulün satılmasına karar verildiğini duyurdu. Verilen detaylara göre, Duran varlık satışından kaynaklanan toplam gelir ise 760 milyon 10 bin 794 TL şeklinde hesaplandı.

Bursa inşaat sektöründen ABD menşeli ürün tepkisi!

Bursa iş dünyası temsilcileri, ABD Başkanı Joe Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" şeklinde belirtmesine tepki gösterdi.

Bursa Belediyesi'ne Koza Han’ı koruma çağrısı!

Bursa’da UNESCO Dünya Miras Listesi’nde olan Koza Han’ın avlusuna yapılan kesme taş döşeme inşaatı tepkiler üzerine durduruldu. Mimar Seda Özen Bilgili, sökülen taşların da Han'ın özgün taşları olmadığını belirtirken belediyeye tarihi yapının korunması çağrısı yaptı.

Trend GYO Bursa'da kat karşılığı inşaat yapacak!

Trend GYO tarafından Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 metrekare büyüklüğündeki Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 bütçesi 2.8 milyar TL!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 mali yılı gelir bütçesi 2 milyar 800 milyon lira, gider bütçesi de 2 milyar 600 milyon lira şeklinde kabul edildi. 

Bursa Koza Han'da çalışmalar başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada kentin önemli bir turizm değeri olan Koza Han’ın iç avlu kısmının komple revizyonunun Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını belirtti.

Alinur Aktaş: Bursa'yı doğru imar edelim!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kente doğru yatırımlar yapılması gerektiğine işaret eden Aktaş, ''Bursa'yı doğru imar edelim'' şeklinde konuştu.

Bursa'da kiralık ev sıkıntısı yok!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, bölgede kiralık ev sıkıntısının olmadığı söyledi. Çelebi, “İstenen bölgede ev bulunabiliyor. Artışlar da enflasyona bağlı gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

8 blok şeklinde yükselen Bursa Alpiş Aden House projesi 690 daire ve 2 bin metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Peki Bursa Alpiş Aden House ne zaman teslim?

Bursa Balat'a Umi Bazaar Projesi geliyor!Metrekare birimi 10 bin TL'ye!

Butik AVM olarak tasarlanan proje Umi İnşaat tarafından yükseliyor. 6 kat şeklinde yükselecek olan projenin inşa çalışmaları başladı. Bursa Balat'a Umi Bazaar Projesi geliyor!Metrekare birimi 10 bin TL'den başlıyor.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ kura çekilişinin tüm detayları!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Konutları 2+1 şeklinde tasarlandı. Projenin emekli kura satışları için 12 bin 955 başvuru alındı. İşte Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ kura çekilişinin tüm detayları...

Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye emekli kura satışları!

Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye emekli kura satışları 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. Taksit ödemeleri teslimden itibaren yapılacak olan projede 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutlar bulunuyor.

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Nilüfer'de 2+1 şeklinde tasarlanan daireler kurayla satışa sunuluyor. Projede 500 TL'lik başvuru ücreti kabul ediliyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları ne zaman?

bursa koza şeklinde açıkhava tiyatrosu Haberi

bursa koza şeklinde açıkhava tiyatrosu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sürekli gelişen ve değişen Bursa'ya kazandırılacak olan yeni açık hava tiyatrosunun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi. 


Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) organizasyonuyla bir otelde gerçekleştirilen yeni açık hava tiyatrosu lansman toplantısında konuşan Altepe. Bursa'nın her alanda öncü olduğunu ifade etti. 

Kent merkezindeki Reşat Oyal Kültürparkı'nda faaliyet gösteren mevcut açık hava tiyatrosunun yapıldığı dönemsel şartlara değinen Altepe. "Açık hava tiyatrosu. Bursa'nın en önemli buluşma ve etkinlik noktalarındandır. Bu tür mekanlar kentin prestiji, dünyaya açılan kapısıdır. Mevcut açık hava tiyatromuz 3 bin 500 koltuk seyirci kapasitesine sahipti" dedi, Altepe. 1983 yılından beri hizmet veren açık hava tiyatrosunun Bursa'nın önemli etkinlik alanlarından biri olarak yerli ve yabancı birçok ismi ağırladığını belirterek, "Bursa'nın bu alandaki eksikliğini gideren...