12 / 05 / 2024

Bursa Kumla sahili dönüşüm

Bursa Kumla sahili dönüşüm

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’in Kumla sahillerini gerçek değerine kavuşturacak çalışmaların startını verdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kumla sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa Arap Hamamı restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’in Küçük Kumla Köyü’nde bulunan ve 300 yıl önce yaptırılan Arap Hamamı’nı ilk günkü ihtişamına kavuşturuyor.

Bursa Kumla sahillerine 2,2 milyon TL’lik yatırım!

Bursa’nın sahil kenti kimliğini hizmetleriyle daha da öne çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kumla sahillerinde gerçekleştirilen çalışmalarla bölgede yaşayan vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Bursa Mesudiye sahiline 1 milyon TL'lik yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yaklaşık 1 milyon TL’lik sahil düzenleme yatırımı ile Mudanya’nın en batısındaki Mesudiye sahili de vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu tatil imkanı sunuyor.

Bursa Altınkum sahili yenileniyor!

Bursa’yı tüm değerleriyle sağlıklı bir geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelere ulaşan hizmetlerinin yanı sıra sahillerdeki temizlik ve bakım çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Bursa Kumsaz sahili yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sahil düzenleme çalışmaları ile gerçek anlamda bir sahil beldesi kimliğine bürünen Kumsaz, bu yaz vatandaşlara daha kaliteli ve konforlu tatil imkanı sunacak.

Bursa Kumla sahilindeki dönüşüm yaza tamamlanıyor!

Bursa’nın sahil kenti kimliğini öne çıkarmak amacıyla tüm sahil bandından önemli projelerin startını veren Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Kumla’daki sahil düzenleme çalışmalarını kış bastırmasına rağmen aralıksız sürdürüyor.

Bursa İznik sahili bölgeye örnek olacak!

Yapılacak ihale ile birlikte artık burada yaz sonu yeni bir faaliyet başlayacak. İznik sahili baştan başa düzenlenecek.

Bursa Kumla sahilinde dönüşüm başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’in Kumla sahillerini gerçek değerine kavuşturacak çalışmaların startını verdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kumla sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa Balıkpazarı Camii çevresindeki binalar yıkıldı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde tarihi Balıkpazarı Camii çevresindeki 5 bina yıkıldı.Gemlik’in yanı sıra Kumla ve mahalle statüsüne geçen köylerde meydan çalışmalarına büyük önem verdiklerini hatırlatan Yılmaz, yakışan düzenlemelerin yapıldığını söyledi.

Bursa Mudanya Sahili'nde kentsel dönüşüm başladı!

Bursa’da Mudanya İskelesi ile Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında sahilde çalışmalar başladı. Çalışmalar 30 bin metrekarelik sahil bandında yapılacak.

Bursa PTT Sosyal Tesis binası satışa çıkarıldı

Bursa PTT Başmüdürlüğü, Bursa ili, Gemlik İlçesi, Küçük Kumla Beldesi"nde bulunan 530 metrekare arsa üzerindeki PTT Sosyal Tesis Binası"nı satışa çıkardı

Akros Çimento'dan Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım

İki yıl önce Türk-Rus ortaklığı ile kurulan Akros Çimento, Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım için gün sayıyor

 

TOKİ Bursa Hamitler 2. Etap'ta 69 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Bursa - Hamitler 2.Etap'ta Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması kapsamında 48 adet konut satacak

Bursa Kumla sahili dönüşüm Haberi

Bursa Kumla sahili dönüşüm


Gemlik’in Kumla sahillerini sil baştan değiştirecek ve modern bir plaj görüntüsüne kavuşturacak çalışmalara başlandı. Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, sahilde ve deniz yüzeyinde yapılan temizlik çalışmalarını bu yıl da kesintisiz olarak sürdürürken, bu sezon yeni alınan özel araçlarla hem plajda hem de deniz içindeki kumlar eleniyor, yosun midye kabuğu, büyük taş parçası gibi yabancı maddeler de toplanıyor. Sahildeki rutin temizlik çalışmaları devam ederken, plajla sahil yolunu bütünleşik olarak ele alan ve bölgenin görüntüsünü tamamen değiştirecek projede de çalışmalara hız verildi. Geçmiş dönemlerde gerek deniz içine gerse sahile beton dökülerek yapılan hatalı imalatlar sökülürken, sahil ve yol arasına seyir merpenleri, tretuvar düzenlemeleri ve yürüyüş yolları yapılıyor.


Bursa sahil kenti oluyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Gemlik Belediye Başkanı...