18 / 05 / 2024

Bursa Kumla sahilleri yenileme çalışmaları

Bursa Kumla sahilleri yenileme çalışmaları

Bursa’nın sahil kenti kimliğini hizmetleriyle daha da öne çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kumla sahillerinde gerçekleştirilen çalışmalarla bölgede yaşayan vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Bursa Arap Hamamı restore ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’in Küçük Kumla Köyü’nde bulunan ve 300 yıl önce yaptırılan Arap Hamamı’nı ilk günkü ihtişamına kavuşturuyor.

Bursa Kumla sahillerine 2,2 milyon TL’lik yatırım!

Bursa’nın sahil kenti kimliğini hizmetleriyle daha da öne çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kumla sahillerinde gerçekleştirilen çalışmalarla bölgede yaşayan vatandaşların yüzlerini güldürdü.

Bursa sahilleri sağlıklı bir altyapıya kavuşacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sahillere yeni bir vizyon kazandırırken sağlıklı bir altyapı için bu bölgeleri içme suyu hatlarının ardından kanalizasyon, yağmursuyu hatları ve arıtma tesisleri ile donatıyor.

Bursa Kumla sahilindeki dönüşüm yaza tamamlanıyor!

Bursa’nın sahil kenti kimliğini öne çıkarmak amacıyla tüm sahil bandından önemli projelerin startını veren Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Kumla’daki sahil düzenleme çalışmalarını kış bastırmasına rağmen aralıksız sürdürüyor.

Bursa Kumla sahilinde dönüşüm başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gemlik’in Kumla sahillerini gerçek değerine kavuşturacak çalışmaların startını verdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kumla sahilinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa Belediyesi sahilleri yeniliyor!

Uludağ’dan göllere, şelalelerden tarihi ve kültürel mirasa kadar Bursa’nın sahip olduğu zenginliği en iyi şekilde kullanan Büyükşehir Belediyesi, şehrin deniz turizminden de hak ettiği payı alabilmesi hedefiyle sahillerde de hummalı bir çalışma başlattı.

Bursa Balıkpazarı Camii çevresindeki binalar yıkıldı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde tarihi Balıkpazarı Camii çevresindeki 5 bina yıkıldı.Gemlik’in yanı sıra Kumla ve mahalle statüsüne geçen köylerde meydan çalışmalarına büyük önem verdiklerini hatırlatan Yılmaz, yakışan düzenlemelerin yapıldığını söyledi.

Bursa Karacabey sahilleri turizme kazandırılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa sahillerini bir bir düzenleniyor. Mudanya ve Gemlik’in ardından Karacabey sahilleri de Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle güzelleşip turizme kazandırılacak..

Bursa'da sahiller halka açılıyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yalova'ya bağlı Armutlu'dan Gemlik Manastır'a kadar olan ve kamunun elinde bulunan sahilleri ve tesisleri protokol ile Belediyelere devredip halkın kullanımına açacaklarını belirtti...

Bursa’da kamu sahilleri halka açılıyor!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, kentin sahillerindeki kamunun elinde bulunan tesisleri belediyelere devredip halkın kullanımına açacaklarını belirtti. Vali Karaloğlu, "Bu alanları halka açmadan Bursa’yı bir sahil şeridi yapamayız." dedi...

Recep Altepe: Bursa sahilleri Akdeniz'i aratmayacak!

Recep Altepe, Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı ile 88 kilometrelik sahil bandına sahip olan Bursa’da denizin farkına bu dönem varıldığını, hayata geçirecekleri projelerle Bursa sahillerinin Akdeniz sahillerini aratmayacağını söyledi.

Recep Altepe: Bursa'nın sahilleri Akdeniz'i aratmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı ile 88 kilometrelik sahil bandına sahip olan Bursa’da denizin farkına bu dönem varıldığını söyledi...

Bursa sahilleri deniz yüzeyi temizleme araçlarıyla temizleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ve Gemlik sahillerinin katı ve sıvı atıklardan tamamen arındırılması için satın alınan deniz yüzeyi temizleme araçları, Mudanya’da gerçekleştirilen törenle hizmete girdi...

Bursa Kumla sahilleri yenileme çalışmaları Haberi

Bursa Kumla sahilleri yenileme çalışmaları


Bursa’nın her köşesinde olduğu gibi sahillerinde de yapılan hizmetlerle kente değer katan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kumla sahillerini özlenen güzelliğine kavuşturdu. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte, eksikleri giderilen ve gerekli düzenleme çalışmaları yapılan Kumla sahillerinde incelemelerde bulundu.


Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin sahillere büyük önem verdiğini belirterek, “Bursa, bir sahil şehri ve 115 km’lik sahillerimiz komple elden geçiriliyor. Gemlik ve Mudanya’dan Karacabey sahillerine kadar tüm bölgelerde çalışmalarımız yoğun olarak sürdürülüyor. Tüm bölgede 1/50000’lik planlarımızı yaptık. Artık, sahil ve kumsal temizliği ile ilgili bölgede ihtiyaç duyulan tüm düzenleme ve imalatlar, birer birer gerçekleşiyor. Bu sayede tüm beldelerimiz gerçek anlamda sahil şehri kimliğine bürünüyor. Vatandaşlarımız da denizden daha fazla istifade ediyor” diye konuştu.


Kumla’nın çehresi değişti

Sahillerde deniz yüzeyi temizliği ve...