17 / 05 / 2024

Bursa Küplüpınar Mahallesi yıkım

Bursa Küplüpınar Mahallesi yıkım

Bursa Büyükşehir Belediyesi Küplüpınar Mahallesi’nde 5 parsel üzerindeki 8 binayı yıkarak, mahalleliye nefes aldıracak bir meydan kazandırıyor. Recep Altepe, bu mahallelere hizmet götürmenin tek yolunun yıkımlardan geçtiğini söyledi.

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Akpınar Mahallesi, 8931 ada, 2 parselin bir kısmı ile kadastral yol niteliğinde olan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Pendik Kavakpınar Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Pendik ilçesi, 1/5000 ölçekli Kavakpınar Mahallesi'nin bir kısmına ilişkin 15.10.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi kentsel dönüşüme giriyor!

Kocaeli Gölcük Dumlupınar Mahallesi'nde riskli bölge olarak bilinen alan için beklenen haber geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın maliyet sebebiyle uygun bulmadığı kentsel dönüşüm projesi için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece Pınartepe mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Pınartepe Mahallesinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Bursa Küplüpınar Mahallesi yıkım Haberi

Bursa Küplüpınar Mahallesi yıkım


Büyükşehir Belediyesi, sosyal donatı alanı ve yeşil alan bulunmayan Küplüpınar Mahallesi’nde 5 parsel üzerindeki 8 binayı yıkarak, mahalleliye nefes aldıracak bir meydan kazandırıyor. Başkan Altepe, özellikle kent merkezindeki mahallelerin büyük bir bölümünün park, çocuk oyun alanı ve yeşil alan gibi sosyal donatı alanlarından yoksun olduğunu belirterek, kamulaştırma ve yıkımlarla her mahalleye yeni yaşam alanları kazandırmaya çalıştıklarını söyledi.


Bursa’yı daha yaşanabilir ve çağdaş bir kent haline getirmek amacıyla çarpık ve yoğun yapılaşmanın yaşandığı kent merkezindeki mahallelere de el atan ve bir çok mahalleye yeşil alan ve meydanlar kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’ne de yeni bir meydan kazandırıyor. Dar sokaklar ve birbirine geçmiş binalarla çevrili olan Küplüpınar Mahallesi’nde vatandaşların nefes alabileceği bir alan bulunmaması üzerine Hacı Halit Camii’ni çevreleyen 5 parsel üzerindeki...