21 / 07 / 2024

Bursa Lake360 lansmanı ne zaman

Bursa Lake360 lansmanı ne zaman

Barman, konu ile ilgili şu bilgileri verdi: "Bursa'nın Orhangazi Bölgesi’nde ‘Lake360’ adında 900 dairelik projemizin yıl sonunda lansmanını yapacağız. Otel ve villaların bulunduğu karma bir proje." dedi.

Ulu Life Konutları'nda ilk 3 daireye özel lansman indirimi! 

Bursa Ulu Life Konutları'nda ilk 3 daireye özel lansman indirimi yapılıyor. 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projenin teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

DownTown Bursa lansman fiyatları 2018!

Atış Yapı'nın Bursa Osmangazi'de hayata geçirdiği DownTown Bursa projesinde lansmana özel avantajlar sunuluyor..

DownTown Bursa teslim tarihi!

Bursa Osmangazi'de hayata geçirilen DownTown Bursa projesinde lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor..

Bursa Central Balat'ın lansmanı bugün!

Taşyakan Yapı A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilecek Central Balat projesi tanıtılacak. projenin lansmanı saat 18.00'da gerçekleşecek.

Bursa Efe Towers İş Kuleleri görücüye çıktı!

Öztimurlar İnşaat'ın son yatırımı olan ve Bursa'da ilklere imza atan Efe Towers İş Kuleleri düzenlenen lansman ile basma tanıtıldı.

Bursa Prestij Optimum ön lansman döneminde rekor kırdı!

Bursa’nın hızla gelişen bölgesi Osmangazi’de yapımı süren Prestij Optimum, Mayıs ayında ön lansman döneminde satış rekoru kırarak, %65 lik bölümünün satışı tamamlandı.

Bursa Lake360 projesinin lansmanı yıl sonunda!

Barman, konu ile ilgili şu bilgileri verdi: "Bursa'nın Orhangazi Bölgesi’nde ‘Lake360’ adında 900 dairelik projemizin yıl sonunda lansmanını yapacağız. Otel ve villaların bulunduğu karma bir proje." dedi.

Ires Bursa Gayrimenkul Fuarı gerçekleşti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) liderliğinde 14. kez kapılarını açmaya hazırlanan 'Bursa İnşaat Fuarı' ile ilk kez düzenlenen 'IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın lansmanı sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bursa’ya Açıkhava Tiyatrosu inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hilton Otel’de gerçekleştirilen ‘Yeni Açıkhava Tiyatrosu’ lansman toplantısına katıldı. Altepe yaptığı açıklamada Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Ali Ağaoğlu: Doğru proje bulursak Bursa'da konut yapabiliriz

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğru proje bulursak Bursa'da konutta da olabiliriz" diye konuştu

Bursa Lake360 lansmanı ne zaman Haberi

Bursa Lake360 lansmanı ne zaman

İnşaat sektörünün yeni yıldızlarından Beyttürk İnşaat, Körfez ülkelerinde Türkiye'nin tanınan yüzü oldu. 5 proje ile bine yakın konutun inşaatını sürdüren Beyttürk İnşaat, Yalova Bölgesi’nin değerinin artmasına da katkı sağladı. Yapılan yatırımlar ile o bölgede arsaların son 2 yılda metrekare fiyatları 100 TL'den 400 TL'ye zıpladı. Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Yalova, Arap yatırımcılar için hala yeni keşfedilen bir yer, potansiyeli çok yüksek, Körfez Geçiş Köprüsü’nden sonra değeri daha fazla artacak” dedi...



Yalova’ya 100 milyon dolar döviz girdisi!!!

Türkiye'deki inşaat sektörünü Körfez ülkelerinde başarı ile temsil eden Beyttürk İnşaat, Arap yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Özellikle Yalova’da yaptığı projelerle bölgenin ekonomisinin canlanmasına büyük katkı sağlayan Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Bahreyn İş...