30 / 04 / 2024

Bursa lodos

Bursa lodos

Bursa üç gündür süre gelen Lodos firtınası ile adeta yıkılıyor. Bursa'yı lodosun yıkmadığı gazetelerde, sosyal medyada ve de vatandaşın gözleri önünde cereyan eden olaylarla ortada.

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Bursa Yıldırım'da anıt ağaç tescili kaldırıldı!

Bursa Yıldırım İlçesi, 152 Evler Mahallesinde bulunan, 4463 ada 44 parsel no'lu mülkiyeti Hâzineye ait olup lodos yüzünden bir kısmının devrilmiş olması, bir kısmının da devrilmek üzere olmasından dolayı koruma şerhi kaldırıldı.

Şiddetli lodos Bursa'da evlerde ciddi tahribata yol açtı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, yoğun kar ve yaşanan şiddetli lodosun Bursa’da ciddi tahribata yol açtığını söyledi..

Bursa'da dağ evlerinin çatıları uçtu!

Marmara bölgesinde etkili olan lodos, Bursa’nın dağ içlerinde de hayatı olumsuz etkiledi. Bursa’nın dağ ilçelerinde şiddetli lodos ağaçları devirdi, çatıları uçurdu.

Bursa'da lodos kentsel dönüşümü de etkiledi!

Bursa üç gündür süre gelen Lodos firtınası ile adeta yıkılıyor. Bursa'yı lodosun yıkmadığı gazetelerde, sosyal medyada ve de vatandaşın gözleri önünde cereyan eden olaylarla ortada.

Bursa'da vinç devrildi: 1 ölü, 1 yaralı!

Alınan bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolu üzerinde inşaatı devam eden Timsah Arena Stadı'nın yapımında kullanılan vinç, sabah saatlerinde şiddetli lodos nedeniyle Acemler Kavşağı'nda, seyir halindeki 16 T 5541 plakalı taksinin üzerine devrildi.

Bursa'da kaçak yapıldığı belirlenen 20 yapı yıkıldı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, kaçak yapıldığı belirlenen 20 yapı yıkıldı

Bursa Stadı için ilk kazma baharda vurulacak!

Bursa Stadı için ilk kazma baharda vurulacak ve inşaat 1.5 yıl sonra bitecek

Bursa'da satılık bina

Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Osmangazi'de bulunan 190 metrekare binayı satışa çıkardı

Bursa İl Özel İdaresi ilköğretim okulu inşaatı yaptıracak

Bursa İl Özel İdaresi, Nilüfer İlçesi Hüsnü Züber İlköğretim Okulu inşaatını yaptıracak.

Bursa Yıldırım Belediyesi ruhsatsız yapıları yıktıracak!

Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanlığı, ruhsatsız yapıları yıktıracak

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Bursa lodos Haberi

Bursa lodos

Büyükşehir Belediyesi'nin basın bültenlerine göre, Bursaray en az 3 gün çalışamayacak. Bunun yanı sıra, Bursa Büyükşehir Stadyumunun yapımını yapan vincin çökmesiyle İzmir yolu 4 saat trafiğe kapandı. Ve bu kazadan ötürü bir vatandaşımız vefat etti. Bir vatandaşımız ise, ağır yaralı. Günümüzün yüksek teknolojisi ve de meteorolojinin günler öncesinden süre gelen önerilerini dikkate almayan Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili yöneticileri hakkında son kararı Başkan Altepe verecek İhmallere neden olan olaylardan sorumlu olanları Başkan Recep Altepe'nin görevden alıp almayacağı muallakta olsa bile, Bursa son gelinen durumdan rahatsız. 

Büyükşehir Belediyesi'nde son dönemde yaşanan ihmallerde potaya sürekli Recep Altepe'nin girmesinin en büyük nedeni ise, yönetimin Altepe'de, uygulamanın alt kademelerde olması. 

Sosyal medyada ve de köşelerimizde ifade ettiğimiz cümleler bütünü de bu sorunun izahından ibaret. Halkın her tarafta...