18 / 07 / 2024

bursa mahalle olan köy isimleri

bursa mahalle olan köy isimleri

Köyden mahalleye dönen mahallelerde ev yapmak isteyenler için İnegöl Belediyesi tarafından hazırlanan 17 tip proje tanıtıldı. Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzesi’nde düzenlenen toplantıda, Kırsal mahallelere yönelik çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Bursa Büyükşehir'den Gelemiç'e mahalle konağı!  

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Keles’in kırsal Gelemiç Mahallesi’ne mahalle konağı kazandırdı.

Bursa’da riskli 7 mahalle kentsel dönüşüm bekliyor!

Bursa’da riskli bölge ilan edilen 7 mahalle Elazığ’daki depremden sonra kentsel dönüşümü bekliyor.

Bursa Selçukbey yeni mahalle konağına kavuştu!

İlçeye yeni mahalle konakları kazandırmaya devam eden Bursa Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi Mahalle Konağı'nın inşaatını tamamladı.

Bursa Yıldırım'daki 7 mahalle dönüşecek!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte o haber...

Bursa Kirazlı Mahalle Konağı hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Keles Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçirdiği mahalle konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kepez Belediyesi'nde 54 dönümlük mesire alanı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, ilçenin kuzeyindeki yeni mahalle olan eski köylere sözünü verdiği mesire alanının yapımı başladı.

Bursa Çelebi Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Çelebi Mahallesi’nde 1 milyon TL’lik yatırımla inşa edilen mahalle konağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Gaziantep'in yolları genişletiliyor!

Yeni mahalle olan bölgelerde dar olan yolları genişletip vatandaşın hizmetine sunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey (Mülk), Yeşilköy, Burçkarakuyu, Kızılhisar, Onkoloji Hastanesi’nde yol genişletme ve asfalt çalışması yaptı.

Bursa 23 Nisan Mahallesi'nde yapılaşma tamamlanıyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, makamını bir günlüğüne 23 Nisan Mahallesi'ne taşıdı. Bozbey, karavanı ile gittiği 55'inci mahalle olan 23 Nisan Mahallesi'nde yapılaşmanın birkaç yıl içinde tamamlanmasıyla sorunların da ortadan kalkacağını belirtti.

bursa mahalle olan köy isimleri Haberi

bursa mahalle olan köy isimleri

Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzesi’nde düzenlenen toplantıda, Kırsal mahallelere yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, “Gerek alt, gerek üst yapıda, şehir estetiğinde ve sosyal-kültürel birçok konuda kırsal mahallelere hizmetlerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz. Bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu hizmet düsturuyla kırsal mahallelerimizde inşaat yapmak isteyen vatandaşlarımız için 6360 sayılı Büyükşehir Kanununun 3. maddesinde belirtilen esaslar gereği ticari gaye taşımayan ve yürürlükteki mevzuat doğrultusunda yörelerin geleneksel ve kültürel ve mimari özelliklerine uygun 17 tip proje belediyemiz tarafından hazırlandı” dedi.


“Vatandaşımız arsasına uygun olan projeyi bu 17 tip proje arasından seçerek evini yapabilecek” diyen Yel, “Ayrıca hazır olan bu tip projeler vatandaşımızın arsasına uymuyorsa vatandaşımız özel proje çizdirerek belediyemizden inşaat izni alabilecek. Bu çalışmayla hem kırsal mahalle...