30 / 04 / 2024

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi

Kent merkezinde depremsellik açısından risk oluşturan, yıpranmış, ihtiyacı karşılamayan eski okulların yenilenmesi noktasında önemli yatırımları hayata geçiren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde sil baştan yenilenen Merkez İmam Hatip Lisesi’nde inşaatlar hızla yükseliyor.

Bursa İmam Hatip Lisesi’nde inşaat çalışmaları başladı!

Tüm binaları yıkılarak yeniden yapılacak okul alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa zamanda tamamlanacak lisenin yeni yüzüyle eğitimde vizyonun sembolü olacağını söyledi.

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin marka okullarda başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında ele alınan Yıldırım’daki Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi’nde inşaat çalışmaları başladı.

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Bursa'da tarihi Ulu Cami ve çarşıların çevresindeki eski yapılar yıkılıyor!

Bursa'daki "Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi" kapsamında Kızılay, Merkez Bankası ve İŞKUR binalarının ardından 15 iş yeri yıkıldı.

TOKİ Bursa 84 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Harmancık 84 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

Sivas Merkez Kız İmam Hatip Lisesi yeniden inşa ediliyor!

Sivas'ta yıkımı gerçekleşen Merkez Kız İmam Hatip Lisesi'nin yeni binasının inşası sürüyor. Sivas Valisi Salih Ayhan okul inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaat hakkında bilgiler aldı.

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

Bursa Soğanlı Merkez Cami açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirilen Soğanlı Merkez Cami açıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm protestosu!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, kentsel dönüşüm projesi dahilinde 4 yıl önce evleri yıkılan bir grup, yenilenen evlerini zamanında teslim etmediğini söyleyerek inşaat firmasını protesto etti.

Bursa Anadolu İHL inşaatının yüzde 90'ı tamam!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye tarafından Bursa Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki çalışmaları değerlendirdi. Aktaş, okul inşaatının yüzde 90'ının tamamlandığını söyledi.

Bursa Sky Tower herkese açık, kişiye özel!

Halen inşası süren Sky Tower, Bursa'nın hem en yüksek hem de baret kazık temel sistemiyle yapılan ilk binası olacak. İş ve sosyal yaşamı buluşturan bir merkez olarak tasarlanan 129 metre yüksekliğindeki iş kulesi, tümüyle doğa dostu.

Bursa GUHEM'in yüzde 50'si tamamlandı!

Bursa'da 13 bin metrekarelik alanda inşa edilen GUHEM projesinin yüzde 50'si tamamlandı. Merkez tamamlandığında Avrupa'da en iyi, dünyada ise ilk 5 havacılık ve uzay merkezinden birisi olacak...

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentteki okulları yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde yenilenen Merkez İmam Hatip Lisesi’nde inşaatlar hızla yükseliyor.

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi Haberi

Bursa Merkez İmam Hatip Lisesi


Kent merkezinde depremsellik açısından risk oluşturan, yıpranmış, ihtiyacı karşılamayan eski okulların yenilenmesi noktasında önemli yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde sil baştan yenilenen Merkez İmam Hatip Lisesi’nde inşaatlar hızla yükseliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her alanda olduğu gibi eğitim kurumlarında da büyük bir dönüşüm yaşandığı belirterek, Bursa İmam Hatip Lisesi’nin de eğitim binalarından konferans ve spor salonlarına kadar tam donanımlı bir eğitim kompleksi haline geleceğini söyledi.


Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması, okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi, ortak sınavlara sponsorluk, okullara spor malzemesi desteği başta olmak üzere eğitim yatırımlarını hep ön planda tutan Büyükşehir Belediyesi, eğitimde çıtayı iyice yükseltti. Kent merkezindeki eski okulların yenilenmesi görevini üstlenen Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar meyvelerini vermeye başlattı. Zafer Okulları, Erkek Lisesi, Kız Lisesi, Elmasbahçeler, Demirtaş,...