29 / 04 / 2024

bursa metropol yapı denetim şirketi

bursa metropol yapı denetim şirketi

Üç kadın mühendis ortaklığında açılan Bursa Metropol Yapı Denetim, alanında uzman, mimar, mühendis ve teknik personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başladı. Şirket, yapı alanında kontrolsüz yapılaşmayı önlemeye yönelik çalışacak..

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kır tarafından kuruldu.

Bursa Şehir Hastanesi Metrosu'nun akıbeti meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Bursa'da yapımı devam eden Şehir Hastanesi Metrosu ile ilgili bazı iddialara ilişkin soru önergesi verdi. 

Bursa'daki yapılar depreme hazırlanmalı!

Olay Gazetesi köşe yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesinde Bursa'daki yapıların depreme dayanıklılığını kaleme aldı. İşte Mustafa Özdal'ın 'Vatandaş gönül rahatlığıyla yeni konutta bile oturamayacak mı?' başlıklı yazısı...

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

2019'da 11 milyon tapu el değiştirdi!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre; tapuda 2019 yılında 10 milyon 892 bin 283 işlem yapıldı. En çok işlem ise İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da yapıldı...

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı TBMM'de!

Bursa'da yapımına başlanan Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

FETÖ'nün lüks malikanesinin içi ilk kez görüntülendi!

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen için Bursa'da yapılan malikane ortaya çıkarılmıştı. Malikane ile ilgili detaylar ortaya çıkarılıyor.  FETÖ'nün lüks malikanesinin içi ilk kez görüntülendi.

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu ile Bursa’da yapımı tamamlanan 17 eğitim kurumunun resmi açılışı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapıldı. 

Bursa, yıkılan binalarla nefes alıyor!

Bursa'da yapılaşmanın yoğun olduğu Yıldırım ilçesi Hacıseyfettin Mahallesi’nde de Hacıseyfettin Camii yanındaki 3 binayı kamulaştıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında mahallelinin nefes alacağı bir yeşil alan düzenlemesi yapacak

TEKNOSAB projesiyle 25 milyar dolarlık yatırım!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa'da yapılması planlanan Teknoloji Sanayi Bölgesi (TEKNOSAB) projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Decathlon, Bursa Marka AVM’de açıldı!

Decathlon’un Türkiye’deki 22. Mağazası bugün Bursa Sur Yapı Marka AVM’de açıldı. Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor.

Bursa'da 36.8 milyon TL'lik yatırım 5 Nisan'da açılacak!

BURSA'da yapımı tamamlanan 36 milyon 840 bin 455 TL’lik yatırım, 5 Nisan Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından hizmete açılacak.

bursa metropol yapı denetim şirketi Haberi

bursa metropol yapı denetim şirketi

İnşaat Mühendisi Ayşe Emirli, Makine Mühendisi Duygu Candemir ve Makine Mühendisi Esra İnhanlı ortaklığıyla açılan Bursa Metropol Yapı Denetim, alanında uzman, mimar, mühendis ve teknik personeliyle müşterilerine hizmet vermeye başladı. 


Yapı denetimine yeni bir marka! 


İnşaat, yapı, konut sektörünün artan ihtiyaçları ve sektörün kazandığı ivmeden hareketle, yapı denetim alanında hizmet vermeyi amaçlayan Bursa Metropol Yapı Denetim hizmete girdi. Üç kadın mühendis olarak yola çıktıkları söyleyen firma ortaklarından Esra İnhanlı, yapı alanında kontrolsüz ve kalitesiz yapılaşmayı önlemeye yönelik, can ve mal güvenliğini ön planda tutan imar planlarına ve kalite standartlarına uygun yapılaşmayı sağlayan hizmet anlayışı ile sektörün yetersizliklerinin önüne geçmeyi hedeflediklerini söyledi. 18 yıldır farklı alanlarda mühendislik mesleklerini yürüttükten sonra bilgi birikim ve deneyimlerini kurduklan Bursa Metropol Yapı Denetim bünyesinde kaliteli hizmet...