03 / 05 / 2024

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm

Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilk etap kapsamında yapılacak 850 konutun 2018’de hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm mağduriyeti: Hak sahiplerine borçlar çıktı!

Bursa Osmangazi'de, Gaziakdemir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çerçevesinde mağdur olduklarını belirten mahalleliler duruma tepki gösterdi ve açıklama yaptı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde atıl olarak bulunan Sıcaksu'da kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. Projenin ihalesi 9 Eylül'de gerçekleşecek. 

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Bursa'da dönüşüm kapsamında 301 konut yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde yıkım başladı!

Bursa'nın Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Yıkıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da katıldı. 

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Mevlana Kentsel Dönüşümü ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale tarihi oldu. TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi 24 Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Bursa Mevlana Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için hak sahipleri ile sözleşme imzaladı.

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Haberi

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm

Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilk etap kapsamında yapılacak 850 konutun 2018’de hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulundu. Devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Edebali, bu projeyle ‘Yeni Yıldırım’ yolunda en önemli adımlardan birisinin atıldığını söyledi. Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi için ilçe tarihinin en büyük ihalesinin yapıldığını aktaran Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Göreve talip olurken aynı zamanda Yıldırım’da yapılabilecek en zor işe talip olarak, kendimize şehrin plansız yapılaşmasını ortadan kaldırmayı misyon edindik. Bu doğrultuda, bu güne kadar dönüşüm için mutfakta yaptığımız çalışmaları büyük ölçüde tamamladık. 2017 ve 2018 ise uygulama yılı olacak. Yapımlarına başlanan Mevlana-Ulus Kentsel...