18 / 05 / 2024

bursa mimarlık firmaları

bursa mimarlık firmaları

Dünyanın gözde markalarının tercihi Bursalı Elemeği Project Solutions oldu. İş potansiyelinin yüzde 70'ini yurt dışında gerçekleştiren şirket, birçok oteli inşaat halinde alıp, kendi mimari projesini uygulayarak anahtar teslim işler yapıyor.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Bursa'da Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi oldu!

Bursa'da 1982 yılında kurulan  Hasan Sözüneri Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Tasarım Merkezi olarak kabul edildi...

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi için imzalar atıldı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi binasının hayata geçirilmesi ile ilgili protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile işadamı Mehmet Ziya Arslan tarafından imzalandı.

Bursa Kayhan’daki sivil mimarlık örneği binalar restore edildi!

Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, tarihi ve kültürel mirası geleceğe taşıyan projeleri kapsamında Kayhan’da belirlenen sivil mimarlık örneği binalar da restore edildi.

Değişim Mimarlık kurum ve firmaları tercih ediyor!

İnşaat malzemeleri sektöründe uygulama faaliyetlerinin yanı sıra satış ve pazarlama hizmeti veren Değişim Mimarlık, kişiye özel projelerden çok kurum ve firmalarla çalışmayı tercih ediyor.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

Uludağ Üniversitesi'nin Mimarlık Fakültesi'ne yeni bina geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ndeki Mimarlık Fakültesi'ne yeni bina yapacak. Başkan Altepe, üniversitenin şehrin gelişimine daha fazla katkı sağlaması için gereken desteğin vereceğini belirtti.

Ayşegül Yıldız İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı!

İbrahim Tatlıses’in boşandığı eşi Ayşegül Yıldız işleri büyüttü. İç mimar olan Yıldız, Bursa’dan sonra İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı.

Bursa Romatem Fizik Tedavi Hastanesi'ni Kreatif Mimarlık tasarladı!

Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Bursa Osmangazi'de bulunuyor. 85 yatak kapasiteli hastanenin mimari renovasyon ve iç mekan tasarımı Kreatif Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.

AKG Gazbeton Dünya Mimarlık Günü’nü kutluyor!

Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, her yıl ekim ayında kutlanan Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla, mimarların modern kentler yaratılmasına sağladıkları katkılara bir kez daha dikkat çekti.

Bursa'da Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı!

Bursa Yapı Yaşam Fuarı kapsamında 2 gün boyunca devam eden kongreler sonrası Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı.

Bursa Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı!

Bursa Yapı Yaşam Fuarı kapsamında 2 gün boyunca devam eden kongreler sonrası Yapı Yaşam Mimarlık Zirvesi başladı. Zirvede konuşan Oda başkanı Can Şimşek, "Belediyelerimiz yarışmalara karşı duyarlı değil" sözleriyle sitemde bulundu.

Sözüneri Mimarlık, Propa Holding'e 37 katlı rezidans projesi hazırlıyor!

Bursa'da ve Türkiye'nin değişik bölgelerinde çok sayıda konut, sağlık, eğitim, sanayi ve turizmi tesisi projesine imza atan Sözüneri Mimarlık, şimdi de Propa Holding tarafından İstanbul Kartal'da yapılacak 37 katlı rezidansın projesini hazırlıyor.

bursa mimarlık firmaları Haberi

bursa mimarlık firmaları

Bursalı mimarlık firması, Türkiye'nin ve dünyanın en gözde otellerine,proje ve anahtar teslimi iş yapıyor. 

Project Solutions; Bursa'daki firmalardan yılda 20 milyon liralık satın Elemeği alma yaparak şehir ekonomisine de katkı sağlıyor. 

Dünyanın gözde markalarının tercihi Bursalı Elemeği Project Solutions oldu. İş potansiyelinin yüzde 70'ini yurt dışında gerçekleştiren şirket, birçok oteli inşaat halinde alıp, kendi mimari projesini uygulayarak anahtar teslim işler yapıyor. Elemeği Project Solutions Yönetim Kurulu Başkanı iç mimar Mehmet Aksöz, yurtiçi ve yurt dışında birçok projenin içinde yer aldıklarını belirterek, "Şirketimizi farklı kılan çok önemli özellik var. Yaptığımız araştırmalar Türkiye'de tek olduğumuzu gösteriyor. Biz proje yönetebiliyoruz, tasarım yapabiliyoruz, üretim yapabiliyoruz, hatta bunların tamamını anahtar teslim yapabiliyoruz" dedi. 


BURSALI FİRMALARA YILDA 20 MİLYON LİRA KAZANDIRIYOR 

Birçok firmanın genel merkezlerini İstanbul'a taşırken kendilerinin genel...