05 / 05 / 2024

Bursa Modern kiralık

Bursa Modern kiralık

Sinpaş Bursa Modern projesinde “Her şey dahil 365 gün tatil” sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada taksitler 1.620 TL'den başlıyor.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Bursa’da kiralık ev sayısı arttı!

Bursa’da koronavirüs salgını nedeniyle öğrencilerin memleketlerine geri dönmesiyle kiralık ev sayısı yükseldi, kira fiyatları ise düşüşe geçti.

Bursa'da kiralık ev sıkıntısı yok!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, bölgede kiralık ev sıkıntısının olmadığı söyledi. Çelebi, “İstenen bölgede ev bulunabiliyor. Artışlar da enflasyona bağlı gerçekleşti” şeklinde konuştu.

Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor!

Evli çiftlerin emlakçıların yolunu tuttuğu Bursa Orhangazi'de kiralık ev bulmak zor. Bölgedeki yeni yapılar bile satılık ilanı taşıyor.

Sinpaş Bursa Modern, şehrin yatırım yıldızı oldu!

Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilen Bursa Modern, 5 yıldızlı tatil köyü konforunda, avantajlı ödeme planlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor.

Bursa Büyükşehir'den İnegölspor'a modern tesis!

Kent merkezinde olduğu gibi ilçelerde de spor kulüplerine her türlü desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl takım otobüsü hediye ettiği İnegölspor’a şimdi de modern bir spor kompleksi hediye ediyor.

Bursa Büyükşehir Blokları kentsel dönüşümle yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'ya örnek olması amacıyla kendi lojmanlarında uyguladığı kentsel dönüşüm tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın sağlam ve modern, örnek yeni bir yaşam alanına daha kavuştuğunu söyledi.

Sinpaş Bursa Modern projesi satılık daire fiyatları!

Ana teması su olan Sinpaş Bursa Modern projesi Sinpaş GYO imzası taşıyor. 2007 yılının Haziran ayında yapımına başlanan Bursa Modern projesinde 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

Sinpaş Bursa Modern'de yüzde 11 fiyat avantajı!

Bursa’nın uluslararası ödüllü ve en büyük tek konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern, sizi tatil köyü konforunda bir hayata davet ediyor.

Bursa Modern ve İstanbul arası 1 saate iniyor!

Bursa’nın en büyük ve Avrupa’dan ödüllü konut projesi Sinpaş GYO Bursa Modern ile İstanbul arasındaki ulaşım süresi, 2015 yılının sonunda tamamlanması planlanan İzmit Körfez Geçiş Proje ve Köprüsü sayesinde 1 saate inecek.

Sinpaş GYO Bursa Modern'de 153 bin 900 liraya 1+1!

Bursa Modern projesinde göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Asmalı Yalıları, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Kemer, Marin Residence, Gök Kule ve Park Konakları yer alıyor.

Sinpaş Bursa Modern'de erken rezervasyon fırsatı!

Bursa'nın en büyük konut projesi Bursa Modern, 'Her şey dahil 365 gün tatil' sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL'den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL'den, 4+1 evler 506.920 TL'den satışa sunuluyor.

Bursa Modern kiralık Haberi

Bursa Modern kiralık

Sinpaş Bursa Modern projesinde  “Her şey dahil 365 gün tatil” sloganıyla erken rezervasyon kampanyası başlattı. Kampanyada 1.620 TL’den başlayan taksitlerle 3+1 evler 324.000 TL’den, 4+1 evler 506.920 TL’den satışa sunuluyor.


Bursa Modern projesi  Sinpaş GYO  imzası taşıyor. Göl ve ada manzaralı Yalı Köşkleri, Saraybahçe Konakları, Kristal Kulesi, Asmalı Yalıları, Kemer ve Marin Residence, Gök Kule, Park Konakları  Bursa Modern  projesinde yer alıyor.Projede toplam 440 adet daire yer alıyor.


Bursa Modern'in sosyal olanakları arasında açık yüzme havuzu, aletli pilates salonu, fitness center, sauna, buhar banyosu, hamam, kidsclub, score fitness spa, cafe-restoran, market, eczane, kuru temizleme, terzi ve anaokulu yer alıyor.


Bursa Modern; 365 gün hiç bitmeyen tatili ‘’Hemen Teslim’’ avantajıyla sunuyor. Kent Meydanı’na 10, IKEA, KOÇTAŞ ve ANATOLIUM AVM ye 5 dakika mesafede...