05 / 05 / 2024

Bursa Müjdat Gezen Sanat Merkezi satılık

Bursa Müjdat Gezen Sanat Merkezi satılık

Sanatçı Müjdat Gezen, Bursa’da büyük umutlarla kurduğu sanat merkezini gazete ilanıyla satışa çıkardı. Belediye arsasına 22 yıllığına yapılan 4 katlı sanat merkezi için 4 milyon lira isteniyor...

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Aka ve Müjdat Gülsever ortaklığında kuruldu.

Mem Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mem Ekspertiz ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İncel, Metin Bilen ve Yusuf Müjdat Kaya ortaklığında kuruldu. 

Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki imar hatası düzeltildi!

İstanbul Kadıköy’de bulunan Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Merkezi’ne verilen yapı kullanma izin belgesine aykırı şekilde yapılan imar planı değişikliği 12 yıl aradan sonra düzeltildi.

Özbim Turizm Otelcilik İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbim Turizm Otelcilik İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Alat tarafından kuruldu. 

Destanlı Organizasyon Elektronik İnşaat Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destanlı Organizasyon Elektronik İnşaat Kimya Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Tokdemir tarafından kuruldu.

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saçan Tekstil İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Müjdat Gülmez tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mütok İnşaat Metal Elektrik Elektronik Nakliye ve Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müjdat Tokdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Bursa Tahtakale'nin çehresi değişiyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe “Bursa’mız kabuk değiştiriyor" dedi. Altepe çalışmaların hız kazandığını dile getirdi.

Bursa Müşküle'deki tarihi cami yeniden inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Müşküle'de yer alan tarihi camiyi yeniden inşa etti.

Bursa Müjdat Gezen Sanat Merkezi satılık Haberi

Bursa Müjdat Gezen Sanat Merkezi satılık


Sanatçı Müjdat Gezen, Bursa’da büyük umutlarla kurduğu sanat merkezini gazete ilanıyla satışa çıkardı. Belediye arsasına 22 yıllığına yapılan 4 katlı sanat merkezi için 4 milyon lira isteniyor.


Açılışına CHP eski Lideri Deniz Baykal ile Türkan Şoray’dan Ajda Pekkan’a kadar pek çok ünlü sanatçının katıldığı, Nilüfer ilçesindeki 7 bin metrekare alana sahip sanat merkezinin kapısına kilit vuruldu.


Sanatçının devir işlemleri için görevlendirdiği firma yetkilisi Can Bana, Gezen’in Bursa’da kesinlikle kalmak istemediğini Bursa’ya dargın olması nedeniyle sanat merkezini devren satılığa çıkardığını söyledi. 4 katlı sanat merkezinde tiyatro, bale salonları ve en alt katında çok sayıda dükkanların bulunduğunu belirten Can Bana, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in devir konusunda her firmaya sıcak bakmadığını dile getirdi. Aylık öğrencilerden 20 bin TL gelir elde ettiklerini belirten Can...