05 / 05 / 2024

Bursa Orhangazi ortaköy spor tesisi ne zaman açılacak

Bursa Orhangazi ortaköy spor tesisi ne zaman açılacak

Orhangazi’de planlanan spor sahalarının bir yenisi de Ortaköy mahallesinde başlatıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, inşaatı başlatılan Ortaköy’deki halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.

Bursa Orhangazi sahilinde dönüşüm başladı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Orhangazi kıyı bandı kentsel tasarım uygulama ve çevre düzenlemesi projesiyle, göl kıyısı ilçenin en prestijli notlarından biri haline gelecek.

Bursa Orhangazi'de projeler teker teker gerçekleşecek!

Bursa Orhangazi Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl projelerin teker teker hayata geçeceğini belirtti. Çağlayan, vatandaşların yararlanabileceği alternatif sosyal yaşam alanlarının inşa edileceğini söyledi.

Bursa Orhangazi'deki projelere Orman Müdürlüğü'nden onay!

Bursa Orhangazi Belediyesi'nin turizme yönelik projeleri Orman Genel Müdürlüğü'nde onaylandı. Başkan Çağlayan, en kısa sürede ihaleye çıkmayı hedeflediklerini bildirdi.

Bursa Orhangazi'de 9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Orhangazi Belediye Başkanlığı, Karsak, Ortaköy,Mahmudiye,Üreğil, Muradiye ve Arapzade mahallelerinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 21 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 2 bin 680 TL olarak belirlendi.

Bursa Orhangazi'de asfaltlama çalışmalarının yüzde doksanı tamamlandı!

Bursa Haber Gazetesi yazarı Cihat Özkan bugünkü yazısında Bursa Orhangazi'de yapılan yatırımları ele aldı. İşte Cihat Özkan'ın o yazısı...

Bursa Orhangazi'deki eski kaymakamlık lojmanı yıkıldı!

Bursa Orhangazi Belediyesi tarafından Orkent bölgesinde yeni kaymakamlık lojmanı inşa edilmesinin ardından eski lojmanın yıkımına başlandı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, kepçenin operatör koltuğuna oturarak bir süre yıkım yaptı.

Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nin inşaatında sona gelindi!

Yapımına 2014 yılında başlanan yeni Bursa Orhangazi Devlet Hastanesi’nde sona gelindi. 29 dönümlük arazi üzerine yapılan hastanenin kaba ve ince işçiliğinin sona ermesi ile birlikte çevre düzenlemesine başlandı.

Bursa Orhangazi'deki kaymakamlık ve lojman binası yıkılacak!

Bursa Orhangazi Belediyesine devredilen eski kaymakamlık lojmanı yıkılacak. Bursa Orhangazi Belediyesi'ne devredilen eski kaymakamlık lojmanında yıkım çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Bursa Orhangazi'ye yeni spor tesisi yapılıyor!

Orhangazi’de planlanan spor sahalarının bir yenisi de Ortaköy mahallesinde başlatıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, inşaatı başlatılan Ortaköy’deki halı saha inşaatında incelemelerde bulundu.

1945 yılında Ortaköy'de 75 dönüm arazi ve 4 köşk satılacakmış!

Bugün arsaların metrekaresi binlerce liradan satılan Ortaköy'de, 1945 yılında Şifa Yurdu'nun karşısında bulunan 75 dönüm arazi ve içinde dört tane köşk bulanan bir çiftlik satılacakmış.

1942 yılında Ortaköy'de 375 metrekare arsa 116 liraya satılacakmış!

Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü'nün 1942 yılında verdiği ilanda İstanbul'un muhtelif semtlerinde ev ve arsalar satılacakmış. Altının 33 lira olduğu yılda Ortaköy'de 375 metrekare arsa 4 altın parasına alınabiliyormuş.

1942 yılında Ortaköy'de 373 metrekare arsa 147 liraya satılacakmış!

Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü'nün 1941 yılında verdiği ilanda Ortaköy'de 373 metrekare arsa 147 liradan satışa çıkarılmış. Metrekaresi 2 buçuk liradan satılacak olan arsa 5 altın fiyatına satılacakmış.

Ankara Ortaköy Mezarlığı definler için hazır!

Ankara’da günde ortalama 30 defin işleminin yapıldığını ve büyük ağırlığın Karşıyaka Mezarlığı’nda olduğunu belirten yetkililer, Mamak Ortaköy Bölgesi’nde sosyal tesisleri ile birlikte inşaatı tamamlanan mezarlıkta defin işlemi yapıldığını söylediler.

Bursa Orhangazi ortaköy spor tesisi ne zaman açılacak Haberi

Bursa Orhangazi ortaköy spor tesisi ne zaman açılacak

Orhangazi Belediyesi daha önce başlatılan halı saha ve büyük saha inşaatlarına bir yenisi de Ortaköy’de başlattı.Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi’nin bu yıl planlanan toplam 14 futbol sahası ve halı saha projesinde daha önce Göl Spor Tesislerinde yeni sentetik büyük saha inşaatı başlatılmıştı. Geçtiğimiz hafta ise Yeniköy’deki halı sahayı yapacak olan firma iş teslimi almış ve çalışmalara başlamıştı. Orhangazi’de planlanan spor sahalarının bir yenisi de Ortaköy mahallesinde başlatıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, inşaatı başlatılan Ortaköy’deki halı saha inşaatında incelemelerde bulundu. Orhangazi’ye çok sayıda spor tesisi kazandıracaklarını belirten Çağlayan, şuan itibarı ile bazı bölgelerde inşaatların başladığını ve diğerlerinin ise başlayacağını söyledi.


Belediye Başkanı Çağlayan daha sonra mahalle muhtarı Recep Kurhan ile birlikte Ortaköy’ü gezdi. Muhtar Kurhan’ın talepleri doğrultusunda mahallede yapılması gereken...