05 / 05 / 2024

bursa osb arsa satış

bursa osb arsa satış

Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 2562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa tabi olan bir adet parsel teklif verme usulü ile satışa çıkarıldı.

Milli Emlak Bursa'daki arsa ve arazileri 8 taksitle satıyor! Satış gününü kaçırmayın! 

Bursa Mustafakemalpaşa Milli Emlak, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 8 adet arazi ile 1 adet arsayı 8 taksitle satıyor. Peki Bursa Mustafakemalpaşa'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Mudanya Belediyesi Bursa'da arsa satacak! Arsa almak isteyenler dikkat!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Bursa Mudanya'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Şubat 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından 3 adet arsa satılacak.

Bursa İznik'te 3 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Bursa ili İznik Belediyesi, Bursa ili, İznik ili, Elbeyli Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satışa sunuyor. Peki arsaların fiyatları kaç lira? İşte İznik'teki arsa satışına ilişkin merak edilenler...

Bursa'da belediye tarafından 3 arsa ihaleyle satılacak!

İznik Belediye Başkanlığı tarafından, Bursa ili, İznik ilçesi, Elbeyli mahallesinde yer alan 3 arsa satılacak. İşte ilan detayları...

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Mustafakemalpaşa Belediyesi Bursa'da imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Bursa İli Mustafakemalpaşa Belediye Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 7 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek ihale ile ilgili detaylar...

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

bursa osb arsa satış Haberi

bursa osb arsa satış

Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 2562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa tabi olan bir adet parsel teklif verme usulü ile satışa çıkarıldı. 


39000,43 metrekare 1 adet sanayi parseli satışı 21.09.2017 Perşembe günü saat 14:00'da BİDOSB Konferans Salonunda yapılacak. 


Açık artırma ile ilgili bilgiler ve şartname aşağıda irtibat bilgileri verilen adresten veya internet üzerinden ücretsiz temin edilebilir. Katılmak isteyenlerin en geç 21.09.2017 tarihinde saar 12:00'a kadar başvuru evraklarını teslim etmeleri gerekiyor.


Adres: Bursa İhtisas Deri ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Aziz Demirkan cad. no:14 Nilüfer /...