27 / 04 / 2024

Bursa Osmangazi Satılık Arsa

Bursa Osmangazi Satılık Arsa

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'de yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 869 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Bursa Osmangazi'de 5.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Osmangazi'de yer alan arsayı 5 milyon 546 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Osmangazi'de 27 milyon TL'ye satılık otopark!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Osmangazi İlçesi, Nalbantoğlu Mahallesi'nde yer alan otopark vasıflı gayrimenkulü satışa çıkardı. Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün bedeli 27 milyon TL olarak belirlendi. 

Bursa'da 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi'nde yer alan iki katlı bahçeli ev dükkan ve arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 295 bin 684 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Osmangazi'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa İli Osmangazi İlçesi Alaşar Mahallesi'nde yer alan Toyota Plaza tarafından kullanılan arsa konumundaki taşınmaz 4 milyon 76 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Osmangazi'de 82.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 82 milyon 978 bin 442 TL'ye 2 arsasını satıyor. İhale 19 Aralık'ta gerçekleşecek..

Bursa Osmangazi'de 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Osmangazi Altınova'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 16 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek arsanın toplam bedeli 4 milyon 612 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'de 5.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Osmangazi İlçesi Alaşar Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 31 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 5 milyon 864 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa ihalesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Yüzölçümü 3 bin 119,15 metrekare olan arsanın satış bedeli 5 milyon 614 bin 470 TL olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'de icradan 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa 2. Satış Memurluğu, Bursa Osmangazi'de Gemlik Lokumcusu işyeri ile Tofaş Oto Servis Ana bayii arasında kalan arsayı satışa çıkardı. 6 bin 77 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 13 milyon 555 bin 640 TL olarak belirlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden 5 milyon 324 TL'ye satılık arsa!

Bursa Osmangazi bölgesinde yer alan 6.300,46 metrekare yüzölçümlü arsa 5 milyon 342 bin 154 TL'ye satılıyor. Arsa ihalesi 21 Haziran'da saat 15:00'da gerçekleşecek.

Bursa Osmangazi'de 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Yüzölçümü 3 bin 119,15 metrekare olan arsanın satış bedeli 5 milyon 614 bin 470 TL olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'de 9.7 milyon TL'ye satılık bina!

Bursa 4. (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu, Osmangazi ilçesinde bulunan arsa ve 2 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam bedeli 9 milyon 796 bin 478 TL olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'de 10 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Osmangazi İlçesi'nin Panayır ve Alaşar mahallelerinde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Toplam bedeli 10 milyon 78 bin 448 TL olan arsaların ihalesi 2 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer ve Osmangazi'de 9.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Bursa Nilüfer ve Osmangazi'de toplam 9 milyon 680 bin 817 TL bedelle 4 adet arsa ihaleye çıkarıldı. Arsaların ihalesi 5 - 6 Kasım 2014 tarihlerine yapılacak...

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa'da satılık 4 arsa!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Bursa Osmangazi'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütmelesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık!

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık 2+1 daire 84,96 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Projede başvurular 14 Eylül ile 30 Ekim 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Bursa Prestij Elit Evleri satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.Bursa Prestij Elit Evleri satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bursa Prestij Elit satılık daire!

Bursa Prestij Elit satılık daire fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor.

Bursa Osmangazi Satılık Arsa Haberi

Bursa Osmangazi Satılık Arsa

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam muhammen bedeli 9 milyon 869 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğünden:


1- a) Yukarıda özellikleri belirtilen 1 no.lu tabloda yer alan taşınmazların Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü Makam Odasında (Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binası, Ahmetpaşa Mah. Ermutlu Sok. No: 11/15 Osmangazi/BURSA adresinde) hizalarında belirtilen tarih ve saatte 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satış ihalesi
yapılacaktır.
2- İhalelere iştirak etmek isteyenlerin;
a) İhale başlangıç saatine kadar yatıracakları geçici...