22 / 05 / 2024

bursa otopark ihalesi

bursa otopark ihalesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından başta Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi olmak üzere kent merkezindeki trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için projelendirilen 800 araçlık dev otopark, düzenlenen törenle hizmete alındı.

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Beklenen tarih geldi! Bursa'ya ucuz ve yeni konutlar geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 509 yeni konut inşa edecek. TOKİ Bursa projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Bursa Osmangazi 690 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Bursa Osmangazi'de 690 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde atıl olarak bulunan Sıcaksu'da kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. Projenin ihalesi 9 Eylül'de gerçekleşecek. 

Bursa Gökdere Millet Bahçesi ihalesi 26 Mart'ta!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Gökdere Millet Bahçesi’nin ihalesi 26 Mart'ta gerçekleşecek. 

TOKİ Bursa 210 konut ihalesi bugün!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi 4 Şubat'ta!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi bugün!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa İnegöl 805 konut ihalesi 4 Ocak'ta!

Bursa İli İnegöl İlçesi Karalar Mahallesi 805 Konut 2 Adet Ticaret Merkezi 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hürriyet ve Başaran Mahalleleri 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, Ahmet Vefik Paşa Mahallesi 24 Derslikli, Mudanya İlçesi Karafatma Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

bursa otopark ihalesi Haberi

bursa otopark ihalesi

Büyükşehir Belediyesi tarafından başta Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi olmak üzere kent merkezindeki trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmak için projelendirilen 800 araçlık dev otopark, düzenlenen törenle hizmete alındı. 


Doğanbey Katlı Otoparkı'nın hizmete girmesiyle şehir merkezindeki araç trafiği ciddi oranda azalacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, toplam 25 milyon TL'ye mal olan katlı otoparkın Bursa'ya nefes aldıracağını söyledi. Başta Haşim İşcan Caddesi ve Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi olmak üzere şehrin merkezine hizmet verecek tesiste aynı anda 800 araç ile 70 otobüsün park edebileceğini vurgulayan Başkan Altepe, "Uzun yıllar konuşuluyordu ama şimdi yapıldı. 


Çarşıya çıkan vatandaş aracım artık buraya park edecek. Ulucami'nin önünde yolcusunu indiren otobüs de buraya gelecek. Yolcusunu yine buradan alıp çıkış yapacak. Bizden istenen 15-20 otobüslük otoparktı, 70 araçlık yaptık....