11 / 05 / 2024

bursa Özlüce Zümrüt Evleri

bursa Özlüce Zümrüt Evleri

Özlüce Zümrüt Evleri 'nde fiyatlar 195 bin liradan başlangıç gösteriyor, proje kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor...

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Net yüzde 60 indirim! Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi

Emel pırlantada pırlanta zümrüt kolyeler 3 bin 636 TL'den başlıyor! Tüm pırlanta takılarda net yüzde 60 indirim kampanyası devam ediyor. Emel pırlanta 9 Mart 2023 fiyat listesi.

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere çılgın indirim! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan zümrüt yüzüklere görülmemiş bir indirim geldi! Peki, Altınbaş'ta safir yüzükler ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi! Zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim! 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, zümrüt yüzüklere yüzde 50'ye varan indirim uyguladı. Peki, Zen'de zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte  28 Aralık 2022 Zen zümrüt yüzük fiyatları...

Yılbaşı hediyeniz Altınbaş'tan olsun! Zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, zümrüt yüzüklere yüzde 40'a varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta zümrüt yüzük fiyatları ne kadar? İşte 16 Aralık 2022 Altınbaş zümrüt yüzük fiyatları...

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. İşte TD5 Bluemaster serisin 8 Eylül 2022 fiyatları

New Holland TD5 Bluemaster serisiyle göz kamaştırıyor. New Holland TD5 Bluemaster, çiftçilerin tarladaki en büyük yardımcısı oldu. Firma siparişlere yetişmek için büyük çaba sarf ediyor. İşte TD5 Bluemaster serisinin 8 Eylül 2022 fiyatları!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüt Feniks Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer’de Emirler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi  ve Yapıteknik Dan.İnş.Oto.San.Mü.Taah ortaklığı tarafından kuruldu.

İşçi sigortasız çalıştığını nasıl ispatlar?

İşçi sigortasız çalıştığını nasıl ispatlar? sorusu sigortasız çalışanların merak ettiği sorulardan biridir. İşte merak edilen yanıtlar!

Dolar altına göz açtırmıyor! Doların yükselişi altını çileden çıkarttı

Dolar kuru bugün 16 lira seviyesine yaklaştı ve hızla yükselmeye devam ediyor. Doların bu yükselişi altına olan talebi azaltıyor. Dolar altına resmen göz açtırmıyor...

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zümrüdü Anka Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Uçar ve Onur Günhan Bürge ortaklığında kuruldu.

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlüce Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Çoban tarafından kuruldu.

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüş nedeniyle fiyatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Muş açıklamasında "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ded

bursa Özlüce Zümrüt Evleri Haberi

bursa Özlüce Zümrüt Evleri


Özlüce Zümrüt Evleri Bursa Özlüce 'de Emiroğulları İnşaat imzası ile yükseliyor. Butik proje olarak yaşama geçirilen Zümrüt Evleri 2 blok halinde inşa ediliyor.


20 daireden meydana gelen Özlüce Zümrüt Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks konut tipleri bulunuyor.





Özlüce Zümrüt Evleri 'nde fiyatlar 195 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Ekim 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan Özlüce Zümrüt Evleri Şahinkaya Okulları 'na yakın konumda yer alıyor.



Zümrüt Evleri Özlüce 'nin sosyal alanları arasında; yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, 24 saat özel güvenlik, kamelya, süs havuzu ve yeşil alanlar bulunuyor.


Telefon: 0224 239 9 239

Web adresi: