14 / 05 / 2024

Bursa Panayır Kavşağında çalışmalar başlıyor

Bursa Panayır Kavşağında çalışmalar başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı'nda da kısa zamanda inşaatına başlayacak.

Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 sene önce duyurduğu 'çılgın proje' Kanal İstanbul'a 2024 yatırım programında 10 bin TL ödenek ayrıldığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Bursa'da imara ve yapı ruhsatına aykırı inşa edilmiş binalar mecliste!

Bursa'da imara ve yapı ruhsatına aykırı inşa edilmiş olan binalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi!

Açlık ve yoksulluk sınırı mart ayında yükseldi. Türk-İş'in araştırmasına göre, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 345, yoksulluk sınırı ise 7 bin 639 liraya çıktı. Bekar bir çalışanın yaşama maliyeti ise aylık 2 bin 847 lira 14 kuruş.

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bursa Yıldırım'a yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'a yeni bir aile sağlığı merkezi kazandırdı.

Bursa Yıldırım'a 32 derslikli yeni okul!

Bursa Yıldırım’a 32 derslikli yeni bir okul kazandırmayı içeren protokol, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayırsever İşadamı Yılmaz Avşar arasında imzalandı.

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

GYODER Sürdürülebilirlik Çağı’nda Rekabetten Çıkış Yolu semineri 25 Ocak'ta!

GYODER Akademi tarafından verilecek olan Sürdürülebilirlik Çağında Rekabetten Çıkış Yolu eğitimi 25 Ocak'ta düzenlenecek. 

GYODER Sürdürülebilirlik Çağında Rekabetten Çıkış Yolu eğitimi 23 Ocak'ta!

GYODER Akademi tarafından verilecek olan Sürdürülebilirlik Çağında Rekabetten Çıkış Yolu eğitimi 23 Ocak'ta düzenlenecek. 

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Bursa Panayır Kavşağında çalışmalar başlıyor Haberi

Bursa Panayır Kavşağında çalışmalar başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'yı daha kolay ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı'nda da kısa zamanda inşaatına başlayacak. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ulaşıma yeni bir çözüm olacak Panayır Kavşağı'nın uygulama noktasında incelemelerde bulundu. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşılabilir bir kent olma yolundaki çalışmalarını hızla sürdüğünü anlatan Başkan Altepe, "Bursa, dünyanın en hızlı büyüyen 4. şehridir. Bunun en büyük sıkıntısı kent içi ulaşımda yaşanıyor. Her geçen gün ulaşımda yeni bir hamle yapıyoruz. Bu adımlardan birini de İstanbul yolu üzerindeki Panayır Kavşağı'nda atıyoruz" diye konuştu.


Ulaşımdaki kör noktaların günden güne çözüldüğünü ifade eden Başkan Altepe, "Panayır bölgesi, Yeşil Şehir ve Doğanevler'in giriş ve çıkışı bu kavşaktan olacak ve mevcut Panayır girişi, trafik lambalarının olduğu nokta da kapatılacak....