28 / 04 / 2024

Bursa projeleri 2016

Bursa projeleri 2016

Bursa Uludağ Üniversitesi eğitim birimleri ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yakınına Sosyal Yaşam Merkezi ile kapalı otopark yapılacak. Hasılat paylaşımı modeliyle yapılacak merkez için Başbakanlık 21 Eylül'de ihale izni verdi.

Bursa´nın alt yapısına 120 milyon TL´lik dev yatırım!

Şehrin daha yaşanabilir ve sıkıntısız çevreye sahip olması için tüm kaynaklarını seferber eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda 6 arıtma tesisini daha hizmete alıyor.

Bursa'nın her ilçesinde dönüşüm gerekli!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkan adayı Maksut Kaya, Kent Gazetesi'ne yaptığı ziyarette şehrin yapılaşmada aksayan yönlerini ele alarak çözüm önerileri sundu.

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020!

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Hayata geçirilecek projelerle dar ve orta gelirliler ev sahibi olacak. İşte TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020...TOKİ Bursa ucuz konut projeleri başvuru şartları 2020...

Bursa TOKİ projeleri 2020!

Bursa TOKİ projeleri 2020 ne zaman başlayacak? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru için gerek belgeler neler? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı ve fiyatları nasıl? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa projeleri 2020...

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları!

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projeleri dahil.

Okmeydanı'na Göz Hastanesi geliyor!

İstanbul Okmeydanı'na Göz Hastalıkları Hastanesi geliyor. 9 katlı olacak Beyoğlu Göz Hastalıkları Hastanesi'nin yapım projeleri, 2016 yılında mimar Musab Kesgin tarafından çizilmişti. 

Bursa’nın sahil projeleri bakanlıkta!

Bursa sahil plan ve projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunuldu.Hazırlanan proje ve kıyı planları bakanlık tarafından prensipte beğenildi.

Bursa Orhangazi'nin vizyon projeleri için plan hazır!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı olan Ersel Peker bugünkü yazısında Bursa Orhangazi'deki projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Bursa'da konut fiyatları yüzde 20 arttı!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, konut fiyatı artışlarının yüzde 20'yi bulduğu Bursa'da, 2016 yılı konut satışlarının Kasım ayı itibarıyla 2015 yılını yakaladığını, yıl sonu tahminlerinin ise bir önceki yılın yüzde 10 üzerine çıkmak olduğunu söyledi.

Halk GYO Bursa Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Bursa Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonucu 2016!

Alt gelir grubu kapsamında hayata geçirilen TOKİ Bursa Gürsu projesinde kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi. İşte Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonucu 2016 listesi...

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kurası 2016!

“Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 12 adet konutun kura çekimi için geri sayım başladı. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kurası 2016...

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

Bursa projeleri 2016 Haberi

Bursa projeleri 2016

Yaklaşık 50 bin metrekarelik taban üzerine yapılacak ve 132 bin metrekare toplam kullanım alanına sahip olacak Sosyal Yaşam Merkezi ve kapalı otopark işletimi için 21 Eylül'de ihaleye çıkarılacak. Hasılat paylaşımı modeliyle finanse edilecek Sosyal Yaşam Merkezi ve kapalı otopark, ihaleyi alan firma tarafından 24 yıl işletildikten sonra tamamen Uludağ Üniversitesi'ne geçecek. Firma, işletme süresince Uludağ Üniversitesine pay verecek. Firmanın hemen işe başlamasıyla Görükle Kampüsü, iki yıl sonra öğrenci, personel ve halkın tüm ihtiyaçlarının bu merkezden kolaylıkla karşılanabildiği bir cazibe ve çekim merkezi haline gelecek.


Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, “Üniversitemize 45-50 dönümlük arazı üzerine 132 bin metre karelik kapalı alanda hayat getirecek yaşam merkezinin projesi bitti. İhalesi 21 Eylül'de sonuçlanacak. Bu projenin 44 bin metre karesi işletici tarafından işletilecek. En...