29 / 04 / 2024

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları!

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları!

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projeleri dahil.



 

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 1992 yılından bu yana pek çok markalı konut projesi hayata geçiren Sur Yapı beşi bir yerde kapsamında konut alıcılarına altın gibi fırsatlar sunuluyor. 

Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projelerinden ev, ofis veya dükkan sahibi olmak isteyenler Sur Yapı beşi bir yerde kampanyasından faydalanabiliyor.

"Sur Yapı'dan Altın Gibi Kampanya" sloganıyla tanıtılan "Beşi bir yerde" kampanyası kapsamında Sur Yapı projelerinden peşinatsız, vade farksız, ara ödemesiz, banka kredisiz, 60 ay sabit taksitlerle gayrimenkul sahibi olmak mümkün.

Sur Yapı beşi bir yerde kampanyası hangi projelerde geçerli?

İstanbul Avrupa yakasında yer alan Semt Bahçekent, Bahçeyaka Ispartakule, Topkapı Evleri, Tempo City, Mirage Cadde Dükkânları, Axis İstanbul Ofis.
İstanbul Anadolu yakasında yer alan Sancaktepe Lavender, YeşilMavi Maltepe, Muhit Sancaktepe, Excellence Koşuyolu, Şehir Konakları, Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Exen İstanbul.
Bursa’da yer alan Marka Rezidans.

Web adresi: http://www.suryapi.com.tr/
Telefon: 444 5 787


Geri Dön