29 / 04 / 2024

Bursa Restoran

Bursa Restoran

Bursa İl Özel İdaresi, Bursa ili Mudanya İlçesi Kumyaka Köyünde bulunan restoran ve iki katlı bina ile birlikte arsayı 2 milyon 175 bin 745 TL'den satışa çıkardı. Satış, 29 Ağustos 2012 Çarşamba günü yapılacak

Bursa İl Özel İdaresi, 2.1 milyon TL'den restaurant satıyor!

Bursa İl Özel İdaresi, Mudanya ilçesi Kumyaka köyünde bulunan bahçeli iki katlı kargir ev ile restaurant ve zeytinlik alanı 2 milyon 175 bin 745 TL'den satışa çıkardı. Satış, 25 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

Bursa'da kirasını ödeyemeyen esnaflara icra takibi başlatıldı!

Bursa'da Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne bağlı kafe ve restoran işletmecileri, kiralarını ödeyememeleri sebebiyle haciz tehdidiyle karşılaştı. 

Bursa Keles Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Keles’te yapılması planlanan ve içerisinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da yer alan Keles Kültür Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa Kebap Evi yurt dışına açılıyor! 

Bursa Kebap Evi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, yurt dışında da şube açacaklarını açıkladı. Cem Helvacı, "İran'a giren ilk Türk zincir restoran biz olacağız." dedi...

Bursa Kebap Evi franchising yöntemiyle büyüyor!

Türkiye genelinde 95 şubesi bulunan restoran zinciri Bursa Kebap Evi, franchising yöntemiyle büyümeye devam ediyor. Bursa Kebap Evi şubesi açan bir girişimcinin yüzde 15 kâr marjıyla 24-36 ay arasında yatırımını finanse edebileceği ifade ediliyor.

Bursa Kocayayla yatırıma doyacak!

Orhan Gazi’nin düğünün yapıldığı, Bursa’ya 60 kilometre uzaklıkta bulunan Kocayayla'ya bungalov ev, restoran ve ata sporları merkezi inşa edilecek.

Bursa Karacaali'ye yeni konaklama tesisi inşa ediliyor!

Gemlik Karacaali’deki eski izcilik kampının bulunduğu alan Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 55 odalı, içinde kafeterya, restoran ve toplantı salonu bulunan ayrıcalıklı bir tatil köyüne dönüştürülüyor.

41 Burda AVM'deki Bursa Kebap Evi kapandı!

Ocak ayında açılan 41 Burda AVM'de yer alan Bursa Kebap Evi kapandı. İddialara göre önceki gün Bursa Kebap Evi'ne icra memurları geldi. Bir süredir maddi sıkıntılar yaşayan restoran kapanma kararı aldı.

Bursa Kebap Evi Dubai'de restoran açacak!

Yurtdışındaki ilk şubesini ise Almanya'da açan Bursa Kebap Evi Dubai'de restoranlar açacak. Alınan bilgilere göre açılacak restoranın franchise anlaşması imzalanmış.

Baydöner Bursa'daki 2'nci şubesini açtı!

Bursa'ya Açtığı 2. Baydöner İskender Restoranı İle toplamda 94 mağazaya ulaşan Baydöner, 5 yıl içinde 300 restorana ulaşmayı ve yurt dışında büyümeyi hedefliyor.

Bursa Kebap Evi Almanya ilk şubesini açtı!

İskenderi Avrupa'ya taşıyan Bursa Kebap Evi, ilk adımı Almanya'nın Saarland şehrinden attı. İkinci restoranı eylülde Köln'de açmaya hazırlanan şirket, Almanya'da 3 yıl içinde 15 şubeye ulaşmayı hedefliyor

Vapiano Türkiye'deki iki restoranını kapatıyor!

Vapiano Türkiye'deki iki restoranını kapatıyor. Davayı açan taraf dünyaca ünlü restoran zinciri Vapiano'nun Türkiye'deki şubesi. Yıldız'ın Nişantaşı ve Bursa'da açtığı ve açılışına ünlü isimlerin katıldığı iki restoran için de iflas kararı verildi.

Arby's restoranı carrefour Bursa AVM'de açıldı!

Farkı, lezzetinde gizli olan özgün menüleri ile geleneksel fast food algısını değiştiren Arby’s, Bursa’daki ikinci restoranını Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi’nde açtı

Bursa Restoran Haberi

Bursa Restoran

Bursa İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, 2 adet parselden oluşan Mudanya İlçesi Kumyaka Köyünde bulunan ve üzerinde 4 bin 675 metrekare alana sahip bahçeli iki katlı kargir ev, restaurant ve müştemilatı ve 2 bin 386 metrekare alana sahip zeytinlik ve iki katlı kargir binadan oluşan toplam 7 bin 61 metrekare arsayı satışa çıkardı. 


Restaurant, ev ve arsa için 2 milyon 175 bin 745 TL muhammen bedel belirlendi. 


Satış, 29 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat: 14:00’de yapılacak. 


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. 


İlan için