02 / 05 / 2024

bursa satılık apartman

bursa satılık apartman

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Milli Emlak Bursa'da 10.2 milyon TL'ye apartman satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa'da yer alan apartman için satış ihalesi düzenliyor. Peki merakla beklenen satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki o ilan...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Fatih'te 39 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Fatih İlçesi Alemdağ Mahallesi'nde bulunan bahçeli kargir konak ve apartman nitelikli taşınmaz satışa çıkıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 39 milyon TL olarak belirlendi. 

Rumeli Hisarı'nda 25 milyon TL'ye icradan satılık apartman hissesi!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi 1468 ada, 49 parselde kayıtlı apartmanın 1/2 hissesi 25 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Kayseri Melikgazi'de 6,6 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

Kayseri 1. İcra Dairesi tarafından Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan bir adet apartman 6 milyon 579 bin 276 liraya satılıyor. İhale 3 Haziran 2019'da gerçekleşecek.

Balıkesir Valiliği'nden 3.2 milyon TL'ye satılık apartman!

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi, Atatürk Mahallesinde bulunan apartman ihale ile satılıyor...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Türk Hava Kurumu'ndan Amasya'da satılık apartman ihalesi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından: Amasya Merkez İlçesi, Dere Mahallesi'nde bulunan kargir apartmanı satışa çıkardı. Apartmanın ihalesi 22 Temmuz 2016'da gerçekleştirecek.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

bursa satılık apartman Haberi

bursa satılık apartman

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri tarafından, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkul satışa sunuluyor.

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri tarafından satışı yapılacak gayrimenkullerin ihalesi açık teklif usulüyle 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:00'da gerçekleştirilecek. 

Peki Bursa'da satışı yapılacak 13 gayrimenkulün fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri tarafından satışı gerçekleştirilecek o gayrimenkullere ilişkin tüm ayrıntılar...

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri tarafından satışı yapılacak gayrimenkullerin büyüklükleri 20, 13 metrekare ile 9 bin 949 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Gayrimenkullerin fiyatları ise 10 bin 195 bin TL ile 4 milyon 730 bin TL arasında değişiyor. Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri tarafından satışı yapılacak gayrimenkuller 5 yıl süreyle...