27 / 04 / 2024

Milli Emlak Bursa'da 10.2 milyon TL'ye apartman satıyor!

Milli Emlak Bursa'da 10.2 milyon TL'ye apartman satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa'da yer alan apartman için satış ihalesi düzenliyor. Peki merakla beklenen satış ihalesi ne zaman gerçekleştirilecek? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki o ilan...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni ihalelerinin tarihlerini duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki ilana göre, satışa çıkarılan gayrimenkul Bursa ili, Osmangazi ilçesinde yer alıyor.

Bursa ili, Osmangazi ilçesi Maksem Mahallesi'nde yer alan kargir apartmanın Taşınmaz numarası 16020110947 şeklinde açıkladı. Söz konusu gayrimenkul 1.247 metrekare yüz ölçümüne sahip.

Milli Emlak Bursa da 10.2 milyon TL ye apartman satıyor!

Hazine hissesinin de 1.247 metrekare şeklinde belirlendiği binanın toplam muhammen bedeli 10 milyon 195 bin TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli 1 milyon 19 bin 500 TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanına göre, merakla beklenen ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki o ihale ilanı....
 


Geri Dön