29 / 04 / 2024

Bursa satılık otopark

Bursa satılık otopark

Bursa 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki otopark ve dükkanı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 662 bin 500 TL olarak belirlendi.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Bursa İnegöl'e otopark inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Yeni Mahalle'de inşa edilecek 27 araçlık otopark için çalışmalara başladı.

Bursa Osmangazi'de 27 milyon TL'ye satılık otopark!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Osmangazi İlçesi, Nalbantoğlu Mahallesi'nde yer alan otopark vasıflı gayrimenkulü satışa çıkardı. Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulün bedeli 27 milyon TL olarak belirlendi. 

Sivas İl Özel İdaresi'nden 7.5 milyon TL'ye satılık otopark!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından üç ayrı bağımsız bölümden oluşan Otopark vasıflı taşınmaz mallar bir bütün olarak ihale ile satılıyor...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

İnegöl Mahmudiye'de 43 araçlık otopark alanı inşa ediliyor!

Bursa İnegöl Belediyesi, Mahmudiye Mahallesi Vakıf Sokakta, 43 araçlık otopark alanını hayata geçiriyor.İşte haberin detayları...

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Kiptaş Çatalca satılık!

Kiptaş Çatalca satılık daire teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. İçerisinde okul, otopark ve caminin de yer alacağı proje 2 bin 138 adet konuttan meydana geliyor.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütmelesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Bursa satılık otopark Haberi

Bursa satılık otopark

Bursa 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki otopark ve dükkanı 19 milyon 662 bin 500 TL'ye satıyor. Taşınmazların ihalesi, 11 Eylül 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.


BURSA 1. SULH HUKUK MAHKEMESİ


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :



1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Bursa ili Osmangazi ilçesi Ahmetpaşa Mahallesi 5263 Ada, 19 Parsel 1.877,06 m2. miktarlı, 2024/10750 arsa paylı Zemin Katta 1 nolu bağımsız bölüm dükkan vasfında Onur adlı market tarafından kullanılmakta, tüm cephelerde camekan cephe kaplamaları olup zeminlerin seramik fayansdır.

Adresi : Ahmetpaşa Mahallesi Kozabirlik Otoparkı Osmangazi/BURSA 

Yüzölçümü : 1.877,06 M2.

Arsa Payı : 2024/10750

İmar Durumu : 1/1000 ölçekliSelimiye Mahallesi-Altıparmak Caddesi imar planı revizyonu kapsamında Hmax: 15.50 m. 5 katlı otopark alanında kalmaktadır.

Kıymeti : 4.875.000,00 TL

KDV Oranı...