29 / 04 / 2024

Bursa satılık tarla

Bursa satılık tarla

Bursa ili Yenişehir Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yenişehir ilçesi, Çiçeközü, Terziler, Yenigün ve Barcın mahallelerinde yer alan 5 gayrimenkulü satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Bursa'da 65 bin TL'ye tarla fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili, Keles ilçesi Alpagut Mahallesi'nde bulunan tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Milli Emlak Bursa'da tarla satıyor! Bu fiyatı duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa ili Keles ilçesi, Pınarcık Mahallesi'nde yer alan imarlı tarlayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor.

Bursa'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Minareli Çavuş Mahallesi, 1757 ada 52,53 parselde yer alan tarlayı 11 milyon 156 bin 112 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Yenişehir Müdürlüğü'nden 3 tarla 5.2 milyon TL'ye satılık tarla!

Bursa Yenişehir Müdürlüğü 5 milyon 215 bin TL'ye 3 tarla satacak. Satışlar, 5 Haziran Salı günü 10:00-11:00 arası yapılacak

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Yatırımcılara büyük fırsat! Eyüpsultan'da 100 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. İstanbul Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Pirinççi Mahallesi, Taşlıburun Mevkii, 193 parselde yer alan 130 bin yüzölçümlü tarla vasıflı gayrimenkulü 100 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Amasya'da 7.2 milyon TL'ye icradan satılık tarla! 

Suluova İcra Dairesi, Amasya ili, Suluova ilçesi, Harmanağılı köyü kirampa mevkii 481 parselde bulunan tarla vasıflı gayrimenkulü 7 milyon 278 bin 377 TL'ye satıyor.

Maltepe'deki satılık 3 yıllık daire fiyatıyla yoğun ilgi gördü!

İcradan satışa çıkarılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller bazen yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. Son yayınlanan ilanlarda İstanbul'un en merkezi yerlerinden olan Maltepe'de satılık 3 yıllık 105 metrekare büyüklüğündeki daire de büyük ilgi gördü...

Silivri'de 9.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Silivri Satış Memurluğu tarafından İstanbul İli, Silivri İlçesi, Pirimehmet Paşa Mahallesi Sancaktepe Mevkii'nde yer alan 5 bin 161 metrekare yüz ölçümlü tarla 9 milyon 122 bin 446 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Çatalca'da satılık tarla! 11,7 milyon TL'ye!

İstanbul Çatalca Muratbey Mahallesi'nde bulunan tarla İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. Tahmini satış bedeli 11 milyon 700 bin TL olan tarlanın ihalesi 19 Temmuz 2018'de gerçekleştirilecek.

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Antalya Manavgat'ta 8,1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Antalya ili, Manavgat ilçesinde yer alan tarla cinsi taşınmaz 8 milyon 150 bin TL'ye icradan satılıyor. İşte detaylar...

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Bursa satılık tarla Haberi

Bursa satılık tarla

Bursa ili Yenişehir Belediye Başkanlığı tarafından, Bursa ili, Yenişehir ilçesi, Çiçeközü, Terziler, Yenigün ve Barcın mahallelerinde yer alan 5 gayrimenkul satışa sunuluyor. Gayrimenkuller arasında, arsalar, tarlalar ve avlulu ev yer alıyor.

Bursa Yenişehir'de satışı yapılacak gayrimenkullerin ihalesi açık artırma usulü ile 27 Eylül 2022 tarihinde saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

Yenişehir Belediye Başkanlığı tarafından satışa sunulan arsaların büyüklükleri 533,19 ile 358,67 metrekare; tarlaların büyüklükleri 3.117 ile 9.372 metrekare; avlulu evin büyüklüğü ise 1.324 metrekare olarak belirlendi. 

Bursa Yenişehir'de yer alan arsaları fiyatları 180 bin TL ile 1 milyon 185 bin TL; tarlaların fiyatları 200 bin ile 325 bin TL, avlulu evin fiyatı ise 360 bin TL olarak belirlendi. 

İşte Yenişehir Belediye Başkanlığı tarafından gayrimenkul satışına ilişkin verilen o ilan...

  İlan metni:

İHALE İLANI
BURSA YENİŞEHİR...