06 / 05 / 2024

bursa satılık yazlık

bursa satılık yazlık

4 mevsim tatil dünyasını yaşatan projede toplam 72 adet konut yer alıyor. Ege tarzı konseptiyle yükselen proje toplam 10 bin 257 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Yapı İnşaat Vadi Mudanya ulaşım bilgileri!

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen proje yürüme mesafesinde bulunuyor. Yapı İnşaat Vadi Mudanya ulaşım bilgileri kapsamında proje Organize Sanayi Bölgesi'ne 12 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık!

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. Projede kura yöntemiyle toplamda 1.200 tane daire satışa sunuluyor.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje talep örgütmelesi yöntemiyle geliştiriliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık!

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık 2+1 daire 84,96 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Projede başvurular 14 Eylül ile 30 Ekim 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

bursa satılık yazlık Haberi

bursa satılık yazlık

Vadi Mudanya projesi içerisinde restoran, 7/24 güvenlik, kafe, açık kapalı çocuk oyun alanı, kreş, otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi ve sauna gibi ortak alanlar yer alıyor. 


Teslimlerinin Haziran 2016 yılında gerçekleşeceği proje 16 adet daire, 28 adet bahçe dubleksi ve 28 adet teras dubleksten meydana geliyor. Proje 4 mevsim tatil dünyasını yaşatıyor. 


Toplam 10 bin 257 metrekare alan üzerinde yükselen proje Ege tarzı mimarisiyle hayata geçiriliyor. Konut fiyatlarının 400 bin TL'den başladığı proje kent merkezine yürüme mesafesinde yer alıyor.


"Mudanya'dan Ege'ye açılan pencere: Vadi Mudanya!" sloganıyla yoluna devam eden proje Bademli'ye 7 dakika, Organize Sanayi Bölgesi'ne 12 dakika, hızlı tren garına 10 dakika, BUDO İskelesi ve yeni marinaya 3 daikaka, Bursa'ya ise 15 dakika ve kent merkezine yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor.


Tel: 0224...