04 / 05 / 2024

bursa Setenay Yüksel Olguner

bursa Setenay Yüksel Olguner

AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Jeofizik Mühendisi Setenay Yüksel Olguner, "Bursa ve çevresinde mutlaka deprem bekleniyor. Onun için kentsel dönüşümü çok önemsiyorum" dedi.

Setenay Yüksel Olguner: Bursa Yeni Türkiye'nin minyatürü!

AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Jeofizik Mühendisi Setenay Yüksel Olguner, "Bursa ve çevresinde mutlaka deprem bekleniyor. Onun için kentsel dönüşümü çok önemsiyorum" dedi.

Yüksel Yağan: Hortuma dayanıklı binalar yapmalıyız!

İstanbul'da Ocak ayında etkili olan şiddetli yağış ve lodos beraberinde büyük yıkım getirdi. Şubat ayında da yoğun kar yağışı ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Yüksel Yağan: " Hortuma dayanıklı binalar yapmalıyız" dedi

Yüksel Kentsel Dönüşüm Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Kentsel Dönüşüm Proje Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile, Timur Yüksel Müdürlüğü 'nde, Arnavutköy Hadımköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi enerji yatırımlarına devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına yönelik projeler kapsamında Dobruca'daki içme suyu ana hattına kurduğu tribün ile saatte 500 kilovat elektrik enerjisi üretmeye başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kurduğu tribün ile enerji üretiyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına yönelik projeler kapsamında Dobruca’daki içme suyu ana hattına kurduğu tribün ile saatte 500 kilovat elektrik enerjisi üretmeye başladı

Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi; Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas tarafından kuruldu.

Yüksel Caddesi'nin teyzesini çaldılar!

Başkent Ankara'da Yüksel Caddesi’nin simgelerinden ‘oturan kadın’ heykeli cumartesi akşamı çalındı. Çankaya Belediyesi, “Emniyet konuyu araştırıyor” derken, bölge esnafı, “Sembollerimiz tek tek yok oluyor” dedi.

TOKİ Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları bugün bitiyor!

TOKİ Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları bugün bitiyor. projede başvurular 8 Aralık 2014 tarihinden itibarn toplanıyor. Projeye başvuruda bulunmak için 4 bin Tl başvuru bedelinin ödenmesi gerekiyor.

TOKİ Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvurusu yarın son!

Toplam 2 bin 521 tane işyerinin bulunduğu ve 4 bin TL başvuru bedeli ödenerek başvuruların yapıldığı TOKİ Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvurusu yarın son.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları yarın bitiyor!

Başvuruların 8 Aralık'tan itibaren kabul edildiği Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları yarın bitiyor. 4 bin TL başvuru bedelinin ödendiği projede toplam 2 bin 521 tane işyeri bulunuyor.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları 12 Ocak'ta bitecek!

Bursa Büyük Sanayi Sitesi başvuruları 12 Ocak'ta bitecek. Projede başvurular T.C. Halk Bankası A.Ş.'nin Bursa ili genelindeki tüm yetkili şubeleri tarafından kabul ediliyor.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi son başvuru tarihi!

TOKİ Bursa Büyük Sanayi Sitesi projesinde yer alan 2 bin 521 adet işyeri satışa sunuluyor. Projede 4 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. İşte Bursa Büyük Sanayi Sitesi son başvuru tarihi...

Bursa Büyük Sanayi Sitesi Projesi başvurusu 2015!

Bursa Büyük Sanayi Sitesi Projesi başvurusu 2015 detayları haberimizde yer alıyor. 4 bin TL başvuru bedelinin ödendiği projede toplam 2 bin 521 tane işyeri satışa sunuluyor.

bursa Setenay Yüksel Olguner Haberi

bursa Setenay Yüksel Olguner

Kent Gazetesi'ni ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili aday adayı Setenay Yüksel Olguner, siyasetin için her zaman olmak istediğini dile getirerek, doğru zamanı beklediğini belirtti.

istanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) mezun olarak jeofizik mühendisi olduğunu ifade eden Olguner, "Bursa ve çevresinde mutlaka deprem bekleniyor. Onun için kentsel dönüşümü çok önemsiyorum. Vekil olmam durumunda en çok takip edeceğim konuların başında kentsel dönüşüm geliyor" diye konuştu. Bursa için bir diğer önemli konunun şehir hastanesi olduğunun altını çizen Olguner, "Bursa artık Güney Marmara bölgesine hitap ediyor. Ayrıca hızla göç alan bir şehir. Bursa'mızdaki hastanelerin ' yetersiz olduğu herkes tarafından biliniyor" dedi. 


ÇOK ÖNEMLİ BİR YERE SAHİP 


'Yeni Türkiye' kavramının çok fazla anlaşılamadığını savunan Olguner, "Geçmişin vesayetlerinden, prangalarından kurtulurken, kadim geçmişimizden de güç alarak oluşacak olan Türkiye'nin...