19 / 05 / 2024

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm çalışmaları

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm çalışmaları

Bursa’da dönüşümü 10 yıldır kangren halini alan Tabakhaneler Bölgesi’yle ilgili mülk sahipleriyle bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, taraflarla mutabakata vardıklarını açıkladı.

Mayıs 2024 kentsel dönüşüm kira yardımı bekleyenler dikkat! Kira yardımı hesaplara ne zaman yatacak? 

Riskli yapı sahipleri kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 kentsel dönüşüm kira yardımı hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Yarısı Bizden Kampanyası tüm detaylarıyla açıklandı! Kentsel dönüşüm kredisi almak için hemen bakın!

Yarısı Bizden Kampanyası ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. İnşaat Mühendisleri isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından Yarısı bizden kentsel dönüşüm kampanyası ile ilgili en detaylı bilgileri paylaştı. İşte o paylaşım...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm mağduriyeti: Hak sahiplerine borçlar çıktı!

Bursa Osmangazi'de, Gaziakdemir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çerçevesinde mağdur olduklarını belirten mahalleliler duruma tepki gösterdi ve açıklama yaptı. 

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte biri dönüşmeli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte birinin dönüşmesi gerektiğini aktararak, kentsel dönüşümün hızlandırılacağını söyledi. İşte ayrıntılar..

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşümde yarısı bizden kampanyası başvuru ekranı 2023! 

“Yarısı Bizden” kentsel dönüşüm kampanyası için başvurular dün başladı. Peki Yarısı Bizden kampanyası başvurusu nasıl yapılır?

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası başladı mı, ne zaman başlayacak? Kentsel dönüşüm başvurusu nasıl yapılır?

Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Yarısı Bizden kentsel dönüşüm kampanyası ne zaman başlayacak? İşte detaylar!

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm çalışmaları

Dönüşümün satın alma ya da ortaklık şeklinde gerçekleşeceğini, yatırımcıyla görüşmeleri mülk sahipleri adına Büyükşehir’in yapacağını belirten Başkan Altepe, “Çalışmaların sonunda inşallah sadece Bursa’ya değil Türkiye’ye örnek bir dönüşüm çalışmasını hayata geçirmiş olacağız” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Deri Sanayicileri Derneği Başkanı Muhsin Özyenice ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. BUSKİ’deki başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda, Sıcaksu’da mülk sahiplerinden kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle 10 yıldır bir türlü hayata geçirilemeyen kentsel dönüşüm meselesi ele alındı. Toplantı sonunda, dönüşümde Büyükşehir’e tam yetki verilmesi ve Türkiye’ye örnek sağlık kompleksi yatırımının bir an önce hayata geçirilmesi kararlaştırıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Tabakhaneler Bölgesi’ndeki kentsel dönüşümün hisse satışı ya da proje ortaklığı şeklinde gerçekleşeceğini söyledi. Bölgede 40 dönümlük alanın Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırıldığını, geriye kalan 140-150 dönümlük...