30 / 04 / 2024

bursa siteler 2016 projeleri

bursa siteler 2016 projeleri

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı İhsan Aydın, Belediye Başkanı Recep Altepe ile Siteler bölgesindeki projeleri ele aldı. İşte o yazı...

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa'da Ocak 2017'de 3 bin 942 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Bursa Bölge Müdürlüğü, Bursa'da 2017 Ocak ayı konut satışları hakkında açıklama yaptı. Bursa'da konut satışları 2017 Ocak ayında, 2016 Ocak ayına göre yüzde 9,8 oranında arttı.

Bursa Kaplıkaya Köprüsü gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Yıldırım'da projelendirilen Kaplıkaya Köprüsü, Siteler ve Bağlaraltı mahalleleri birbirine bağlayarak yıllardır konuşulan bir hizmeti daha bölgeye kazandırıyor.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Bursa'da konut fiyatları yüzde 20 arttı!

Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) Başkanı Erdal Çelebi, konut fiyatı artışlarının yüzde 20'yi bulduğu Bursa'da, 2016 yılı konut satışlarının Kasım ayı itibarıyla 2015 yılını yakaladığını, yıl sonu tahminlerinin ise bir önceki yılın yüzde 10 üzerine çıkmak olduğunu söyledi.

Halk GYO Bursa Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Bursa Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Veysel Bakgör: Bursa'da dönüşüm ada bazında yapılmalı!

MÜSİAD Bursa Şubesi, İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. BAKYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'ün katıldığı etkinlikte inşaat sektörünün 2016 yılı değerlendirmesi ile 2017 yılı beklenti ve hedefleri masaya yatırıldı.

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu TOKİ'de son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 12 adet daire satışa sunuldu. Başvuruların 4 Kasım 2016'da sona erdiği projedeki konutları için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonucu 2016!

Alt gelir grubu kapsamında hayata geçirilen TOKİ Bursa Gürsu projesinde kura çekimi bu sabah gerçekleştirildi. İşte Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu kura sonucu 2016 listesi...

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kurası 2016!

“Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 12 adet konutun kura çekimi için geri sayım başladı. TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir kurası 2016...

Bursa Kestel OSB'de imar planı değişikliği!

Bursa Kestel Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin 1/2000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya 26 Ekim 2016 tarihinde çıkarıldı. İmar planı 26 Kasım 2016 tarihinde askıdan indirilecek.

TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap başvuruları 2016!

1 adet konutun konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacağı TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap'ta başvurular henüz başlamadı.

Bursa Nilüfer'de 4.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Bursa 2. Sulh Hukuk Mah. Satış Memeurluğu, Bursa Nilüfer'in Çalı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 405 bin 976 TL olarak belirlendi.

bursa siteler 2016 projeleri Haberi

bursa siteler 2016 projeleri

Belediye başkanlarının görevdeki ikinci yılları artık dolmak üzere. Önümüzdeki 30 Mart'ta 2014 yerel seçimlerinin üstünden iki yıl geçmiş olacak. Dolayısıyla, üçüncü yıla geçişte, ses getirici yeni projelerin açıklanması bekleniyor. Dün Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile sabah kahvesi içtik.


Meslektaşım Serkan İnceoğlu ile birlikte Merinostaki sohbetimizde Başkan Altepe'nin mesaisinin önemli bölümünde kafayı kentsel dönüşüme yorduğunu gördük. Sohbetimizin ağırlığında Altepe, kentin sağlam olmayan konut stokunu yenilemeye dönük projelerden ve emsal artışlarından bahsetti. Ancak, söz arasında gelecek haftadan itibaren yeni projelerin açıklanacağına dair bir ifade dikkatimizden kaçmadı. 


Bursa'ya dönük önümüzdeki günlerde yeni projeler duyurulacak. Bunların konu konu, ayrı günlerde düzenlenecek basın toplantısıyla Bursa kamuoyuna duyuru hazırlığı yapıldığını öğrendik. Altepe'ye Terminal hattından sonra daha evvel açıklanan Siteler tramvayının ne zaman başlayacağını sorduk. 


Başkan, "Bu dönemde...