05 / 07 / 2024

Bursa sosyal alan projeleri

Bursa sosyal alan projeleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağlaraltı Mahallesi’ne kazandırılan hizmet binası, bünyesinde aile sağlığı merkezi, muhtarlık ve BUSMEK Kurs merkezini de barındırıyor.

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, göl manzaralı Valentium Ispartakule projesinde ön talep sürecini başlattı. Peki Valentium Ispartakule projesinde hangi konut tipleri var? Projede sosyal alan var mı? İşte Valentium Ispartakule projesi ile ilgili merak edilenler...

TOKİ Bursa Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Bursa’da toplam kaç adet konut yapılacak? Bursa TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Bursa'da 10 yıllığına kiralık sosyal tesis!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü Bursa-Osmangazi-Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan sosyal tesisi 10 yıllığına kiraya verecek.

Bursa Keles'teki sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Keles'te hayata geçirilen; bünyesinde otopark, restoran, düğün salonu, konferans salonu ve fuaye alanı da bulunan sosyal hizmet binasının inşaatı tamamlanmak üzere.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Osman Nuri Ekim'den Akçaabat Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 23 bin metrekare üzerine kurulan Millet Bahçesi'ne vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, millet bahçesinin önemli bir sosyal alan olacağını belirtti...

Bursa şantiye alanına döndü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında Bursa’nın ana arterlerinde asfalt yenileme çalışmalarına hızla devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mahallelerde yıllar boyunca beklenen hizmetler yerine getiriliyor.

Teknopark işletmelerinden 2 ay boyunca kira alınmayacak!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci yaptığı açıklamada, "Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren sosyal alan işletmecilerinden kira bedeli alınmayacak" dedi.

TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa başvuru tarihi!

TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa başvuru tarihi haberimizde yer alıyor.TOKİ Bursa 2020 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Kentsel dönüşümle yüksek kira getirisi fırsatı!

Mega kent İstanbul hem deprem bölgesinde olması hem de çarpık kentleşmesiyle dikkat çeken bir şehir. Kentsel dönüşüm ise hem insanların daha güvenli evlerde yaşamasını sağlıyor hem de asansör, otopark, sosyal alan gibi olanaklar sunuyor.

Konut projelerinde ortak haklar nelerdir?

Gayrimenkul sektörünün gelişmesiyle güvenlikli, otoparklı sosyal alanı olan, havuzlu site tarzı yaşam yaygınlaştı. Ancak yüzlerce ailenin yer aldığı bu sitelerde zaman zaman anlaşmazlıklar çıkabiliyor. İşte konut projelerinde yaşayanların bilmesi gerekenler…

VW’nin konut talebine TOKİ çözümü!

Türkiye’ye 943 milyon 500 bin liralık yatırım yapmaya karar veren Alman otomotiv firması VW’nin Manisa’da şirket kurması bölgeyi heyecanlandırdı. VW’nin sosyal alan, konut, eğitim binaları gibi talepleri olduğu kaydedildi.

Bursa sosyal alan projeleri Haberi

Bursa sosyal alan projeleri

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağlaraltı Mahallesi’ne kazandırılan hizmet binası, bünyesinde aile sağlığı merkezi, muhtarlık ve BUSMEK Kurs merkezini de barındırıyor. Bursa’yı daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek amacıyla ulaşımdan çevreye, tarihi kültürel mirastan spora kadar her alanda önemli projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahalleleri de sosyal donatı alanlarına kavuşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Bağlaraltı Mahallesi’ne de bünyesinde aile sağlığı merkezi, muhtarlık ve BUSMEK Kurs merkezinin de bulunduğu bir hizmet binası kazandırıldı. Çevre düzenlemeleri halen devam hizmet binasının yanı sıra Bağlaraltı Mahallesi ile Erikli Mahallesi’ni birbirine bağlayan caddede de alt yapı çalışmaları tamamlanırken, önümüzdeki bölgelerde yapılacak asfaltlama çalışması ile bölge önemli bir ana artere kavuşmuş olacak. Bağlaraltı Mahallesi Hizmet Binası’nda incelemelerde bulunan Büyükşehir...