16 / 05 / 2024

bursa spor sahası

bursa spor sahası

Bursa’nın Mudanya Belediyesi tarafından engellilere yönelik yapılan park ve spor sahası hizmete açıldı

Gebze'ye yeni spor sahası inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze-Darıca Metrosu inşaatı kapsamında kaldırılan Metin Oktay Futbol sahasının yanına yeni bir futbol tesisi için çalışmalara başladı.  

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa'ya 85 milyon liralık yatırım yapılacağını müjdeledi.

Bursa Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri şekilleniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım’da 225 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, şekillenmeye başladı. 

Bursa Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Namık Kemal Spor Kulübü Hizmet Binası’nın temeli törenle atıldı.

Bursa'daki muhtarlık ve spor kulübü binası yenileniyor!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde yer alan eski muhtarlık ve spor kulübü binası, Osmangazi Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Bursa Osmangazi'deki spor tesisi sayısı artıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla spor alanında önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Bursa Yenidoğan Spor Tesisi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gürsu’ya kazandırılan ‘Yenidoğan Spor Tesisi’nin açılışını yaptı.

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Bursa Ayyıldız Spor Tesisleri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesine 1 milyon 300 bin TL bedelle inşa edilen Ayyıldız Spor Tesisleri hizmete açıldı.

Bursa Yıldırım'a modern spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım bölgesi için yaptırdığı Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri ve yönetim binası açıldı.

Bursa Değirmenönü'ne yeni spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeterli yeşil alan ve oyun alanı bulunmayan Değirmenönü Mahallesi’ndeki şantiye alanının bir bölümünü futbol sahası olarak hizmete sunacak.

bursa spor sahası Haberi

bursa spor sahası

Halitpaşa Mahallesi’ne engelli vatandaşlar için yapılan dinlenme, oyun ve spor parkı ile tenis ve badminton sporlarının yapılabileceği spor sahasının açılışını Bursa Milletvekili İsmet Su, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ile Engelliler Derneği Başkanı Sevtap Tuncel birlikte yaptı. Aktürk, “ Devamlı gelişen Mudanya’mıza kazandırdığımız engelli-engelsiz parklarımız ve spor alanlarımızdan biri olan bu parkımızı engelli kardeşlerimizi düşünerek yaptık. Bu parkta zamanlarını eğlenerek ve spor yaparak geçirmelerini istedik. Engelsiz parkımızı ve tenis sahamızı açmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Aileleriyle birlikte iyi vakit geçireceğine inandığım çocuklarımıza parkımız hayırlı ve uğurlu olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.


Bursa Büyükşehir...