06 / 05 / 2024

bursa stadı isim

bursa stadı isim

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatı devam eden stadı Bursaspor'a kiralayacaklarını, kalıcı gelir kalması için locaları da Bursaspor'un satacağını belirterek, "Parayı veren stadın ismini koyar. Bunun belirli standartları var

TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları 22 Temmuz 2020!

TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları 22 Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları 22 Temmuz 2020 ve TOKİ İnegöl kura sonucu isim listesi...

TOKİ Bursa Yenişehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020!

TOKİ Bursa Yenişehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 ve Yenişehir TOKİ kura sonucu isim listesi...

TOKİ Bursa Gemlik kura sonuçları 18 Haziran 2020 isim listesi!

TOKİ Bursa Gemlik kura sonuçları 18 Haziran 2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gemlik kura sonuçları 18 Haziran 2020 isim listesi ve TOKİ Gemlik kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

TOKİ Bursa Nilüfer 280 konut kura sonuçları isim listesi!

TOKİ Bursa Nilüfer 280 konut kura sonuçları isim listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonuçları isim isim!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonuçları isim isim açıklandı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye projesinde 9 adet asil hak sahipleri 50 adet yedek hak sahibi olarak Hak sahipleri belirleme kura işlemleri noter huzurunda yapıldı. 

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nun eksikleri tamamlanacak!

Bursa protokolü, Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, stadın hak ettiği değere kavuşacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Alsancak Stadı’na isim önerisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alsancak Stadı ile ilgili isim önerisinde bulundu Göztepe’nin İzmir sporuna büyük ivme getirdiğini söyleyen Erdoğan, spor gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bursa Nilüfer Emekli kura sonucu tam isim listesi!

Bursa Nilüfer Emekli kura sonucu tam isim listesi bugün belli olacak. 1201 konutun yer aldığı Bursa Nilüfer Emekli kura sonucu tam isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'dan ulaşabilirsiniz.

Bursa İrfaniye Emekli kura sonucu isim listesi!

Bursa İrfaniye Emekli kura sonucu isim listesi bugün belli olacak. Kura çekilişi bugün yapılacak olan projede 1201 adet konut yer alıyor.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'daki yerine yerleştirme işleminde sona gelindi.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

bursa stadı isim Haberi

bursa stadı isim


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, inşaatı devam eden stadı Bursaspor'a kiralayacaklarını, kalıcı gelir kalması için locaları da Bursaspor'un satacağını belirterek, "Parayı veren stadın ismini koyar. Bunun belirli standartları var. Diğer takımların bedeli ne kadarsa biz de onu istiyoruz. Bizim amacımız Bursaspor'un dünya takımı olması" dedi. Altepe, Sıcaksu Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer sahiplerinin yatırımcılarla anlaşamadığını, bu projeyi Büyükşehir Belediyesi olarak Çevre Şehircilik Bakanlığı ile kendilerinin yapacağını açıkladı.


Habertürk Televizyonu'nda Balçiçek İlter'in konuğu olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, en güzel reklamın futbolla olduğunu belirterek, "Bursaspor şampiyon olduktan sonra ismimiz popüler oldu. Eskiden Avrupa'da Bursa'yı tarif ediyorduk, şimdi tarife gerek yok. Stadyum için bugüne kadar 200 milyon lira müteahhite ödedik. Diğer harcamalar hariç. Bir yandan bitirmeye, diğer yandan katkı almaya...