30 / 04 / 2024

Bursa tapu teslimi

Bursa tapu teslimi

Bursa’da belediye başkanı tarafından nikahı kıyılan çifte kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yeni evin tapusu verildi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Günkon Dalyan Villaları satışta! Son 2 adet villa!

İzmir'de Günkon İnşaat tarafından hayata geçen villa projesi satışa çıktı. İnşaat aşamasında sone gelinen projede hemen tapu teslimi yapılıyor.

Villapark Gelibolu'da 19 bin 400 TL'den başlayan taksit ve yüzde 12 indirim fırsatı! Yeni proje!

Villapark imzasıyla Çanakkale'de yükselen Villapark Gelibolu villaları satışa çıktı. Hemen tapu teslimi edilecek konutlar 19 bin 400 TL'den başlayan taksitle satışa sunuldu.

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Bursa'da kentsel dönüşüm projesindeki 30 bin tapu hak sahiplerine verilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden sürdürülüyor. Proje kapsamında 30 bin konut inşa edilecek.

Batman'da 890 kişiye tapu teslimi yapıldı!

Batman'da imar çalışmaları tamamlanan mahallelerde 890 kişiye tapu teslimi yapıldı. 

Konya Meram'da 5 bin kişi tapularına kavuştu! 

Konya'mın Meram ilçesine bağlı, Eski Kalfalar, Tırılırmak ve Muradiye Mahallelerini de içine alan Uzunharmanlar Mahallesi’nde 5 bin kişi tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Meram Belediyesi ilçe genelinde vatandaşlara tapu teslimi yapmaya devam ediyor. 

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

3 ildeki tapu dolandırıcılığı operasyonunda 16 şüpheli yakalandı!

Bursa merkezli 3 ildeki tapu dolandırıcılığı operasyonunda 16 şüpheli yakalandı...

Gebze'de hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı! 

Kocaeli Gebze'de 1 milyon metrekarelik arsa için hak sahiplerine tapu teslimi yapıldı. 

Bursa'da dublörlü tapu dolandırıcılığı operasyonunda 8 kişi tutuklandı!

Bursa ve Edirne'de, tapu sahiplerine benzer kişileri "dublör" olarak kullanıp gayrimenkullerin satışını yaptığı  tespit edilen 8 zanlı tutuklandı.

Bursa Mustafakemalpaşa'da Gençlik Merkezi için yer teslimi yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa'da yapılan Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin ikinci etap inşaatı için yüklenici firmaya yer teslimi yaptı. 

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Bursa tapu teslimi Haberi

Bursa tapu teslimi

Bursa’da belediye başkanı nikahını kıydığı  Emir-Betül Can çiftine düğün hediyesi olarak kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yeni evlerden tapu verdi.


Damadın ailesinin sürpriz yapıp ev aldığı çiftin evin tapusunu ise çiftin nikahını kıyan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar teslim etti.


Osmangazi Belediyesi tarafından başlatılan kentsel yenileme çalışmaları kapsamında ilk etabı biten Soğanlı Kentsel Dönüşüm alanının ilk tapusunu Emir-Betül Can çifti Başkan Dündar’ın elinden teslim aldı. 


Emir-Betül Can çifti, "Bu bizi çok mutlu etti. Nikahımızı belediye başkanı Mustafa Dündar kıydı. Babamız İsmet Can’ın bize hediye olarak aldığı ev tapusunu takdim etti" açıklamalarında...