05 / 05 / 2024

Bursa teleferik sistemi

Bursa teleferik sistemi

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

Bursa'ya yeni teleferik sistemi geliyor!

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Bursa Emek Şehir Hastanesi Metrosu'nun ihalesinde son durum ne?

Tam ismiyle “Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistemi Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma Yapım İşi”nde son durum ne? İşte detaylar...

Bursa'nın raylı sistem hattı 114 kilometreye çıkacak!

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan’ı ve adayı Alinur Aktaş, “Bursa için bir yol haritası belirledik. 20 yılda yapılan 54 kilometrelik raylı sistemi, 114 kilometreye çıkaracağız” diye konuştu.

Bursa’ya yeni metro hatları geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 2035 ulaşım master planını hazırladı. Bursa’da yeni metro hatları yapılacak. Plan kapsamında Raylı sistemi kullanan yolcu sayısı ise günlük 286 binden 1 milyon 322 bine çıkacak.

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

Eminevim, Bursa'da tapu dağıttı!

27 yılda 120 bine yakın aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçileri ile Bursa'da buluştu.

Bursa'ya teleferik müjdesi!

Bursa'yı daha ulaşılabilir ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Gökdere'den Teferrüç istasyonuna teleferikle ulaşımı kolaylaştıracak projede önemli bir adımı daha attı.

Bursa yeni teleferik hattı ihalesi Haziran'da!

Bursa’nın 9 kilometrelik teleferiği Teleferik Holding tarafından 4 kilometrelik yeni hat ile kent merkezindeki Gökdere Parkı’na indirilecek. Yeni ile yapılacak yolculuk 2019 yılında gerçekleşecek.

Bursa 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı bir Bursa’ hedefiyle yenilenen Yıldırım 14 Nolu Teleferik Aile Sağlığı Merkezi’nin, vatandaşlara, artık daha modern şartlarda hizmet verdiğini dile getirdi.

Bursa Gökdere'ye teleferik geliyor!

Bursa’da ulaşımı sorun olmaktan çıkarmak amacıyla raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, havai hatları da kent içi trafikle buluşturuyor.

Bursa Kapalı Alt Çarşı dönüşüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce klima sistemleriyle daha sağlıklı bir alışveriş ortamına kavuşan Kapalı Alt Çarşı, yanmaz kablolarla yenilenen elektrik sistemi, tavan düzenlemesi, aydınlatma, görüntü ve ses sistemleri ile hem daha güvenilir hem de kaliteli bir görünüme bürünüyor.

Muradiye Külliyesi'ne sesli rehberlik sistemi!

Bursa Büyükşehir Belediyesince aslına uygun restore ettirilen ve yılda 1,5 milyon kişinin ziyaret ettiği Muradiye Külliyesi'nde "sesli rehberlik sistemi" devreye girdi.

Eminevim, 100. şubesini Bursa'da açıyor!

Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, Türkiye’de 100. şubesini Bursa'da açıyor. Yönetim Kurulu ve Protokolün de katılacağı açılış 15 Ağustos pazartesi günü gerçekleşecek.

Bursa teleferik sistemi Haberi

Bursa teleferik sistemi

BursaRay Kültürpark İstasyonu ile entegre kurulacak olan yeni teleferik sistemi, Kuştepe, İvaz Paşa ve Alacahırka gibi semtlerden kent merkezine ulaşımı kolaylaştıracak.


Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma nefes aldıracak yeni teleferik projesinin detaylarını Kültürpark’ta açıkladı. Başkan Altepe, Bursa’nın ulaşımda önemli adımlar attığını söyleyerek, “Bursa Büyükşehir Belediyesi, çok yönlü çalışmalarıyla ulaşıma önemli vizyon kazandıran bir belediye haline geldi. Karada, denizde ve havada tüm ulaşım sistemleriyle hızlı büyüyen Bursa’da ulaşıma kalıcı çözümler üretme gayretindeyiz. Kenti bir yandan raylı sistemlerle demir ağlarla örerken bir yandan da Bursa’nın şehir içi ulaşımına yeni alternatifler sunuyoruz. Bursa’nın dağ eteklerinde kurulan semtlerinin şehir merkeziyle entegre olabilmesi için en uygun sistem olan teleferik...