04 / 05 / 2024

Bursa Ticaret the bıg 5

Bursa Ticaret the bıg 5

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Üyeleri, 80 kişilik bir heyetle Dubai'de gerçekleştirilen ve Ortadoğu pazarının en önemli yapı ile inşaat teknolojileri fuarı olarak görülen The Big 5'e katıldı.

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Altın tarafından kuruldu.

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

The Platform Galeri Gayrimenkul Mobilya Satış Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Monım Zaarour tarafından kuruldu.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

The Diderot Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Diderot Otel Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Tanrıkulu tarafından kuruldu.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Global Poınt Ticari Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Al Mamun tarafından kuruldu.

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Samet Toğaç tarafından kuruldu.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Addresss And Emlak Turizmcilik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Addresss And Emlak Turizmcilik İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Abdulbakı Dıarbakrlı ve Ahmed A.A.A. ortaklığında kuruldu.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün geçrekleştirildi. The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The First Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Beşar Carkas tarafından kuruldu.

Bursa Ticaret the bıg 5 Haberi

Bursa Ticaret the bıg 5

BTSO 17,18,36 ve 49'uncu komite üyelerinden oluşan 80 kişilik bir heyet, Dubai'de gerçekleştirilen The Big 5 Fuarına çıkarma yaptı. 1979 yılından bu yana düzenlenen fuar, özellikle Birleşik Arap Emirlikleri'nde devam eden büyük inşaat projeleri ile Ortadoğu pazarına yönelmek isteyen Türk firmaları açısmdan büyük önem taşıyor. 


60 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ! 


Söz konusu fuarda, yapı ve inşaat malzemelerinden elektrik ve elektronik malzemelere, ısıtma ve soğutma aksesuarlarından güneş enerjisi ekipmanlarına geniş bir yelpazede ürün sergilendi. Fuan 60 bin civarında sektör profesyoneli ziyaret etti. 


Heyetin başkanlığını yapan BTSO Meclis Üyesi Ali Faruk Çolak, "İnşaat sektöründe faaliyet gösteren firmalarımızın fuar organizasyonlarına ilgisi her geçen yü artıyor. Geçen yıl Dubai'deki fuara 37 kişiyle katılmıştık. Bu yıl ise fuara 80 kişilik bir heyetle katüdık. Fuar kapsamında Dubai'deki inşaat...