01 / 05 / 2024

bursa tramvay durakları

bursa tramvay durakları

Türkiye´nin ilk yerli üretimi ‘İpekböceği’ tramvayı, İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Recep Altepe, “Fuar oldukça zengin, Türkiye’de yapılanları ve üretilenleri gördükçe mutlu oluyoruz” dedi.

Bursa T2 tramvay hattında çalışmalar hızlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem projesi olan T2 tramvay hattında, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapılmasından sonra çalışmalar başladı.

Bursa Kent Meydanı Terminal tramvay hattında çalışmalar yeniden başlıyor!

Bursa T2 hattı ikmal ihalesinin ilk etabı 5 Ağustos’ta yapıldı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanıp, yer teslimi yapılmasından sonra  T2 hattında inşaat tamamlama işlerine hemen başlanacak.

Yaşanılır kentlere 25 milyon Euro destek!

Avrupa Birliği (AB), metro, metrobüs, tramvay duraklarını yaya ve bisiklet yollarıyla desteklenen şehirlerin yeni ulaşım projelerini hayata geçirmek için belediyelere 25 milyon Euro hibe verecek.

Bursa T2 tramvay hattı raylı sistemlerle entegre olacak!

Bursa Büyükşehir Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada T2 hattının kent meydanına doğru 1.200 metresinde yerin altına girilmesi kararı aldıklarını ve T2’nin hattının normal sisteme entegre edilmesi gerektiğini belirtti.

Bursa T2 tramvay hattında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, inşaat çalışmaları durma noktasında devam eden T2 tramvay hattında 3 aylık son bir süre belirlediklerini dile getirerek “Bana sorarsanız, yetişmez. Sonucu ne olur derseniz, sonucuna katlanırlar” diye konuştu.

Bursa T2 Tramvay Hattı ne zaman bitecek?

İstanbul Yolu'na inşa edilen Bursa T2 Tramvay Hattı'nda çalışmalar sürüyor. Haziran 2018'de teslim edilmesi planlanan projenin inşaatı hala devam ediyor.

Bursa T2 Tramvay hattı Ağustos 2018'de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, T2 Tramvay hattında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Gaziantep'te tramvay durakları genişletildi!

Gaziantep'te Gaziulaş tarafından işletilen tramvaylardaki duraklar büyütüldü ve vagon sayısı arttırıldı. Yapılan çalışmalarla daha konforlu ulaşım imkânı oluşturuldu..

Tramvay hattı Bursa'ya estetik katacak!

istasyonlu T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattında inşaat hızla sürerken, yüksekliği nedeniyle görüntü kirliliği oluşturacak perde duvarlarda yeni düzenlemeye girildi.

Panayır Deresi Bursa'ya prestij katacak!

Tramvay hattı ile İstanbul Caddesi’nin çehresini tamamen değiştirmeye hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, Panayır Deresi ıslah ve rekreasyon projesiyle de Bursa’nın İstanbul girişine prestij katacak.

Bursa İstanbul Caddesi, tramvay hattıyla değişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla projelendirilen T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattındaki çalışmalar tamamlandığında, İstanbul Yolu’nun çehresinin değişeceğini söyledi.

Bursa Çamur Yakma Tesisi'nde sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yönlendirmesiyle yapılan yerli tramvay, metro ve yerli uçaktan sonra elektrik üreten yerli çamur yakma tesisi inşaatında son aşamaya gelindi.

Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattında altgeçit inşaatı başladı!

Yolcu aktarma ve alt geçit tüneli inşaatı nedeniyle Karadeniz Mahallesi ile Mescid-i Selam durakları arasındaki tramvay seferleri, 20 Ağustos saat 23.00'ten itibaren 11 saat yapılamayacak. Bu sürede yolcular İETT otobüsleriyle taşınacak.

bursa tramvay durakları Haberi

bursa tramvay durakları

Türkiye´nin  ilk yerli üretimi ‘İpekböceği’ tramvayı, İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Fuarı gezen ve Bursalı firmaların da stantlarını ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Fuar oldukça zengin, Türkiye’de yapılanları ve üretilenleri gördükçe mutlu oluyoruz” dedi.


İstanbul’da CNR Expo Center’da düzenlenen ‘MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na katılan

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, fuarı değerlendirerek, “Bugün, 103 ülkeden katılımcıların da olduğu MÜSİAD Fuarı’ndaydık. Uluslararası firmaların temsilcileri, Türkiye’deki imalatçılar ve değişik sektörlerin temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, Türkiye’nin ne kadar geliştiğini ve ilerlediğini gözlemledik. Fuarda aynı zamanda ülke olarak her sektörde büyük atılımların atıldığını da net bir şekilde yerinde gördük” diye konuştu.

Fuara Bursa’dan çok sayıda firmanın katıldığını belirten Başkan Altepe, “Bursa’da üretilen raylı sistem ürünlerimiz de fuarda ziyaretçisiyle buluştu....