10 / 05 / 2024

bursa ulaşım sorunu

bursa ulaşım sorunu

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın bazı ilçelerinde bulunan yollarda yaşanan toprak kaymalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'nde ulaşım sorunu sona erdi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Minareliçavuş camiinin batısında Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi sınırlarına yapılan kavşak ve yeni açılan yol ile bölgedeki trafik karmaşası sona erdi.

Recep Altepe: Hal Kavşağı Bursa’ya nefes aldıracak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa sürede inşaat çalışmalarına başlanacak olan ‘Hal Kavşağı’ projesi ile kent içi trafiğin rahatlayacağını ve Bursa’nın vizyon bir meydana kavuşacağını söyledi...

İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı hizmete girdi!

Bursa'da 1980 yıldan beri yapılması planlanan İzmir ve Yalova yolu bağlantı bulvarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın en büyük sıkıntısının ulaşım olduğunu söyledi...

Bursa 'nın ulaşım sorunu raylı sistemlerle çözülüyor!

Şehrin ulaşım meselesini raylı sistemle çözen ve Ankara-İzmir kara yolunun yükünü de 30 metrelik imar yolu açarak azaltmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kent içi dikey yolların sağlıklaştırılması için başlattığı çalışmaları sürdürüyor.

İstanbulluların ilk üç sorunu belli oldu: İstanbul depremi, ulaşım, ekonomi!

İstanbul Planlama Ajansı (İPA) araştırmasına göre İstanbulluların yüzde 70,1 ise bayramı İstanbul’da geçirdiğine dikkat çekerken, ilk üç sorun İstanbul depremi, ulaşım, ekonomi oldu. İşte ayrıntılar... 

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Bursa'nın ulaşım projelerine bakanlık desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Necdet Sümbül'ü ayrı ayrı ziyaret ederek kentteki ulaşım yatırımları için destek istedi.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

bursa ulaşım sorunu Haberi

bursa ulaşım sorunu


Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın bazı ilçelerinde bulunan yollarda yaşanan toprak kaymalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu. 


Türkiye’nin 4. büyük kenti olan Bursa’da hala ulaşım sorunu yaşanmakta olduğunu dile getiren Kayışoğlu, "Harmancık-Keles, Keles-İnegöl, Büyükorhan-Mustafakemalpaşa gibi birbirine komşu ilçeler arasında bugün bile doğrudan ulaşım sağlamadığı gibi köy yolları da arzu edilen düzeyde değildir." dedi.


Bursa’nın dört dağ ilçesi olarak adlandırılan Orhaneli, Keleş, Harmancık ve Büyükorhan ilçelerine ulaşımı sağlayan güzergâhta yapılan iyileştirmelerin ise amacına tam anlamıyla ulaşamadığı ifade eden Kayışoğlu bu durumun yaşanan kaymalardan ve göçüklerden anlaşıldığını belirtti.


Kayışoğlu'nun soruları


1. Bursa merkezle ilçeleri Orhaneli, Keleş, Harmancık, Büyükorhan ile Balıkesir’in Dursunbey, Kütahya’nın Tavşanlı ve Tunçbilek ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan güzergahta yapılan duble yol çalışmasının...