19 / 05 / 2024

bursa uluabat kuş cenneti

bursa uluabat kuş cenneti

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Uluabat Köyü'nde yer alan Uluabat Kuş Cenneti, satışa çıkarılıyor...

Alinur Aktaş: Bursa'da 70 bin konut riskli!

Deprem kuşağında olmasına rağmen her yıl 50 bin adet yeni kaçak binanın eklendiği Bursa'nın, depreme hazırlıklı olmaması nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları yeniden gündeme alındı. Uzmanlar, çalışmalara ilişkin konuştu.

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

Bursa Uluabat Gölü'ndeki ada 17 milyon TL'ye satılıyor! 

Bursa Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada 17 milyon liraya satılıyor. Adanın sahibi Nedim Bulut 13 milyon liralık teklifi kabul etmediğini söyledi. 

Bursa'da 13 milyon TL'ye satılık ada!

Bursa'nın Karacabey ilçesi Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada, sahibi Nedim Bulut tarafından satılığa çıkarıldı. Adaya 13 milyon lira fiyat biçen Bulut, en son 9 milyon liralık bir teklif verildiğini, ancak bu teklifi kabul etmediğini söyledi....

Bursa Uluabat Gölü'ne, 30 milyon TL’lik çevre yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi,Uluabat gölüne 30 milyon TL’lik çevre yatırımı yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göle temiz su bırakılmasını sağlayacak Akçalar Arıtma Tesisi inşaat alanını inceledi.

Bursa Uluabat Cami açıldı!

Ulubatlı Hasan’ın doğduğu köyün camisi olarak da bilinen Uluabat Camii, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından yeniden ibadete açıldı.

Bursa Keles'e talih kuşu konuyor!

Yeni stadyum başta olmak üzere amatör kulüplere sahalar, eğitim kurumlarına spor salonları, branşlara özel tesisler ve mahallelere yüzme havuzları kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor’un marka değerini yükseltecek bir çalışmanın daha startını veriyor.

Gölyazı ve Uluabat Gölü turizme açılıyor!

Bursa’nın önemli turizm bölgelerinden biri olan Gölyazı, sahip olduğu tarihi ve doğal sit alanlarıyla turizme kazandırılacak. Uluabat Gölü ve çevresi de koruma altına alınacak.

Bursa Uluabat Gölü'ndeki ada 12 yıldır satılamadı!

Uluabat Gölü'nde, varisler arasındaki anlaşmazlık nedeniyle 2003 yılında satışa çıkarılan ve 6 milyon lira bedel istenen ada, 12 yıldır alıcı bekliyor. Organik tarım yapılan adada 300'e yakın zeytin ağacı bulunuyor.

Bursa teleferik hattı 2015'te hizmete girecek!

Bursa’da Uludağ’ın güney yamaçlarında yer alan mahallelerin ulaşım sıkıntısı teleferik ağıyla giderecek. BursaRay Kültürpark İstasyonu - Pınarbaşı - Kuştepe - Yiğitali Teleferik Hattı’nın 2015 yılı içerisinde hizmete girecek.

Kuveytli yatırımcı rotayı Bursa ve Kuşadası'na çevirdi!

Yazlık Evler Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi kapılarını dün açtı. Ege ve Bursa bölgesindeki projelere daha çok Ortadoğulular'dan ilgi olduğunu belirten sektör uzmanları özellikle Kuveytlilerin yönlerini Kuşadası tarafına çevirdiğini ifade etti.

Çalıkuşu'nun evini miras kavgası böldü!

Çalıkuşu romanına konu olan Feride Polat'ın çocukları arasında çıkan miras kavgası yüzünden kardeşler Bursa'daki evin içine duvar örüp ayırdı ve evin bir kısmı bu şekilde bir öğretmene satıldı...

Bursa'da 5 ayrı noktaya deprem istasyonu kuruldu!

Birinci derece Deprem kuşağında yer alan Bursa'da muhtemel bir depremi izlemek için Osmangazi Belediyesi tarafından 5 ayrı noktaya Deprem istasyonu kuruldu. GPRS sistemlerinin bağlanmasının ardından merkeze veri akışı başladı...

bursa uluabat kuş cenneti Haberi

bursa uluabat kuş cenneti
39 yıldır Bursa Karacabey ilçesine bağlı Uluabat Köyü'nde hizmet veren Uluabat Kuş Cenneti'nde 50'den fazla kuş türü yer alıyor. Kuş cennetinin sahibi Mystafa Bilgiç, Uluabat Kuş Cenneti'ni yeterince ilgilenemediği için satışa çıkarıyor. Kuş cenneti, 20 dönüm alan üzerinde yer...