05 / 05 / 2024

Bursa Ulus Mahallesine yeni meydan mı yapılacak

Bursa Ulus Mahallesine yeni meydan mı yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanda belediye hizmet binası ve meydan kazandıracağı proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı tamamlandı.

Bursa Mevlana'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından riskli yapıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın sağlanması için Mevlana Ulus Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı.

Bursa'nın 6 mahallesine dönüşüm başladı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın yatırımlarından bahsediyor. Kentsel dönüşümle ilgili de konuşan Aktaş, “Spesifik küçük bir kentsel dönüşümden çok 5-6 mahalleyi kapsayan bir dönüşüm yapacağız'' dedi.

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Edebali proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Mevlana-Ulus'ta büyük dönüşüm!

Bursa Yıldırım Belediye Başkam Edebali, Mevlana ve Ulus Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarını paylaştı. Edebali, “Çok daha sağlıklı, nitelikli, güvenli ve standartları yüksek bir yaşam sunmak için inşaatımıza başladık” dedi.

Bursa Yıldırım'ın 6 mahallesine imar müjdesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu'nun altında bulunan Arabayatağı, Hacivat, Ulus, Yavuzselim, Mevlana ve Çınarönü mahallelerine imar müjdesi verdi

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm'de teslimler 2018'de!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm alanını inceledi. Edebali, dönüşüm projesiyle ilgili bilgiler verdi.

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm projesi 2018'de tamam!

Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilk etap kapsamında yapılacak 850 konutun 2018’de hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

Bursa'da 'akıllı evler' dönemi başlayacak!

İMSİAD Başkanı Mescioğlu ile HDL Otomasyon Bursa Yetkili Bayisi Şaban Ulus, geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek, kentteki inşaat sektörü ve akıllı ev konseptleri hakkında görüştü.

Bursa Mevlana ve Ulus'ta imar planları askıda!

Yıldırım Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında; riskli alan olarak ilan edilen 499 hektarlık bölgenin Mevlana ve Ulus mahallelerinde kalan 55 hektarlık kısmına ilişkin nazım imar planlarını askıya çıkardı.

Bursa Ulus Mahallesi'ne meydan inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanda belediye hizmet binası ve meydan kazandıracağı proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı tamamlandı.

Bursa Ulus Mahallesi'ne yeni meydan inşa edilecek!

Bursa Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4500 metrekarelik alanda, belediye hizmet binası ve meydan kazandıracak proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı, bugün son binanın yıkımıyla tamamlandı...

Bursa Yıldırım'da Sosyal Yaşam Merkezi açıldı!

‘Sağlıklı Kent Bursa’ hedefiyle Yavuz Selim Mahallesi’nde projelendirilen ‘Sosyal Yaşam Merkezi’, Yıldırım İlçesi’ndeki Yavuz Selim, Mevlana, Ulus ve Arabayatağı mahallelerinde yaşayan vatandaşların sosyal hayatlarının gelişimine destek olacak.

Bursa Ulus Mahallesine yeni meydan mı yapılacak Haberi

Bursa Ulus Mahallesine yeni meydan mı yapılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi’ne yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanda, belediye hizmet binası ve meydan kazandıracak proje kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımı, bugün son binanın yıkımıyla tamamlandı. Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin ihtiyacı olan noktalarda yapılan çalışmaları anlatarak, “Ulus Mahallesi merkezinde yaklaşık 4500 metrekare alanın açılması için gerekli yıkımları tamamlıyoruz. Bursa’yı seviyoruz, bu sevgimizi de hizmetlerimizle gösteriyoruz. Bursa’yı yıkarak güzelleştiriyoruz” dedi.


Başkan Altepe, vatandaşların çok yoğun olduğu Osmangazi ve Yıldırım ilçelerindeki mahallelere nefes aldırmaya yönelik çalışmalarını çok önemsediklerini ifade ederek, “Hizmete en çok ihtiyaç duyulan mahallelerden olan Yıldırım İlçesi’nin Ulus Mahallesi’ne güzel bir meydan kazandırıyoruz. Bugün burada kamulaştırılan binaların 7.’sinin yıkımını tamamlıyoruz. bin...