06 / 05 / 2024

bursa yaşam merkezi

bursa yaşam merkezi

İnegöl'e yaşam merkezi İnegöl'e modern Hastane binası yapılıp, hizmete açılmasının ardından Koruma Sağlık birimlerinin de açılması için İl Sağlık Müdürlüğü kolları sıvadı.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni yaşam merkezi!

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, uzun zamandır sadece söz verilen ve kağıt üzerinde kalan tarihi bir projenin daha startını verdi. Başkan Kanar, ilçenin yaşam merkezi haline geleceğini söyledi.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nde inşaat başladı!

Osmangazi Belediyesi’nin Bursa’ya değer katacak 16 vizyon projesi arasında yer alan Kaliteli Yaşam Merkezi’nde hafriyat kazısı başladı.

Bursa Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Mahallesi’nde hayata geçirilen Kaliteli Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. 4 firmanın katıldığı proje 450 günde tamamlanacak.

Bursa Yıldırım'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Yıldırım Belediyesi, Arabayatağı Mahallesi’nde Yakın Çevre Yolu’na cepheli alana engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Bursa'ya sosyal yaşam merkezi ve kapalı otopark geliyor!

Bursa Uludağ Üniversitesi eğitim birimleri ve Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yakınına Sosyal Yaşam Merkezi ile kapalı otopark yapılacak. Hasılat paylaşımı modeliyle yapılacak merkez için Başbakanlık 21 Eylül'de ihale izni verdi.

Bursa Yenişehir'e sosyal yaşam merkezi yapılacak!

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 27 bin metrekare kapalı inşaat alanına yapılacak olan sosyal yaşam merkezi projesine başlanıyor.

Bursa Yıldırım'a yeni engelsiz yaşam merkezi yapılacak!

Türkiye'de örneği olmayan bir projeye imza atmak için çalışmaların başladığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı îsmail Hakkı Edebali, 12 bin 500 metrekare alana 'Engelsiz Yaşam Merkezi' kuracaklarını ifade etti.

Bursa Karacabey Engelsiz Yaşam Merkezi şekillendi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde yapılması planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin projesi şekillendi. Engelsiz Yaşam Merkezi’nin içerisinde sosyal yaşam alanları, kantinler, sosyal ve kültürel programlar ile atölyelerin yer alacağını ifade edildi.

bursa yaşam merkezi Haberi

bursa yaşam merkezi

Bursa'da 4'ncüsünün İnegöl'e yapılması hedeflenen İnegöl Yaşam Merkezinin içinde faaliyet gösterecek Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Yaşam Merkezinden önce hizmete alınacak. Eski hastane alanında yapılması hedeflenen Yaşam Merkezinde KETEM, Obezite Birimi, Sigarayı Bıraktırma Polikliniği, Anne ve Çocuk Sağlığı Hizmet Birimi, Verem-Savaş Birimi, Aile Sağlığı Merkezleri yer alacak. Ayrıca, İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Toplum Sağlığı Merkezi de bu merkeze taşınacak. Bursa İl Sağlık Müdürlüğü, İnegöl'de Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) yeri konusunda İnegöl Belediyesinden destek istedi. Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, dün İnegöl'e gelerek, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, İnegöl Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Hakan Akyol ile birlikte KETEM'in konuşlanacağı Huzurevi ek hizmet binasında incelemelerde bulundular. Müdür...