05 / 05 / 2024

bursa yenice Islah Organize Sanayi Bölgesi

bursa yenice Islah Organize Sanayi Bölgesi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İnegöl’ün Yenice Mahallesi’ne Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Islah OSB'nin 4. olağan müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.

Osmangazi Dağyenice Göleti’nin çevresindeki kaçak yapılar yıkıldı!

İlçedeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Dağyenice Göleti’nin Doğancı Mahallesi sınırları içerisindeki kaçak prefabrik yapıları yıktı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe istifa etti!

Kaplıkaya Hacıvat Deresi Islahı ve Bağlaraltı Siteler Köprüsü'nün açılış törenine katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe girevinden istifa ettiğini duyurdu.

Bursa Kayapa Islah Organize Sanayi Camii açıldı!

Kayapa Islah Organize Sanayi Camii; Bursa protokolünün yanı sıra bölge sanayicileri, ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete açıldı.

İnegöl Yenice’nin yol çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Altepe, “Yenice’den merkeze geliş yolunda da şu anda bir yandan BUSKİ hattı çekiliyor. Onun da tamamlanmasıyla dönüş yolunun asfalt kaplaması yapılacak. Yenice’nin uzun zamandır beklediği çalışmalar da gerçekleşmiş olacak” dedi.

Bursa Yenice'ye 2,5 milyon TL'lik yol yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kenti sağlıklı ve modern bir geleceğe taşıyan çalışmaları kapsamında İnegöl Yenice’de uzun zamandır beklenen yol düzenleme ve asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyledi.

Bursa Yenice'ye Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İnegöl’ün Yenice Mahallesi’ne Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Islah OSB'nin 4. olağan müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.

İnegöl Yenice'nin kentsel dönüşüm projesi iptal edildi!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Yenice Mahallesi Refah ve Karanfil Sokak’ta yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi, arsa sahiplerinin talep ettikleri yüksek fiyatlar nedeniyle iptal edildi.

Bursa Akçalar Islah OSB'de çalışmalar başladı!

2003 yılında, 1/1.000 ölçekli imar planlarına işlenmek sureti ile hayata geçen Bursa kent merkezinin en batı ucundaki Akçalar Sanayi Bölgesi; Islah Organize Sanayi Bölgesi unvanı ile yeni bir döneme girdi.

Bursa Yenice doğalgaza kavuşuyor!

Abonelik işlemlerinin başlamasının ardından 10 gün içerisinde Yeniceköy Mahallesi sakinleri doğalgaz kullanabilir konuma gelecek. Çalışmaları inceleyen Başkan Aktaş, Cerrah, Edebey ve Çeltikçi Mahallelerine de doğalgaz müjdesi verdi...

Sanat Mobilya İnegöl Yenice'de 1.7 milyon TL'ye gayrimenkul aldı!l

Sanat Mobilya ve Mobilya Malzemeleri Orman Ürünleri İnşaat Taşımacılık Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti., ÖİB'nin Bursa İnegöl Yenice Köyü'ndeki gayrimenkulü için 1 milyon 755 bin TL teklif verdi...

Dağyenice Turizm Merkezi ile Misi Köyü turizm bölgesi olacak!

Bursa, 5’inci Bölge teşviklerinden yararlanmak için harekete geçti. Valilik, inşaat çalışmalarına 2013’te başlanması planlanan Dağyenice Termal Turizm Merkezi ile Misi Köyü’nü entegre ederek turizm bölgesine dönüştürmek için resmi başvurusunu yaptı.

Dağyenice Termal Projesi, Bursa'nın çılgın projesi olacak!

Bursa Valisi Şahabettin Harput, "Turizm sektörü içinde Dağyenice Termal Turizm Merkezi, Bursa'nın mega prestij projesi olup Türkiye'nin bu alandaki ilk ve en büyük entegre termal sağlık turizm kompleksidir" dedi

Bursa Dağyenice'de Termal Köy Master Projesi kurulacak

Bakanlar Kurulu kararıyla turizm merkezi ilan  edilen 9 bölgeden biri olan Bursa 'nın Dağyenice köyü çevresine kurulacak 'Termal  Köy Mastır Projesi'nde son aşamaya gelindi

bursa yenice Islah Organize Sanayi Bölgesi Haberi

bursa yenice Islah Organize Sanayi Bölgesi


Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İnegöl’ün Yenice Mahallesi’ne Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor.


Islah OSB'nin 4. olağan müteşebbis heyet toplantısı yapıldı. Toplantıya Bursa Vali Yardımcısı Selami Aydın'ın yanı sıra Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, Yenice Islah OSB Başkanı Hasan Altunbaş katıldı. Aydın, "Islah OSB'lerin gayesi, bu bölgelerdeki mevcut işyerlerini uygun hale getirip ruhsatlandırarak, düzgün çalışan bir OSB vasfı kazandırmaktır. Önümüzdeki hedef Islah OSB'yi Yenice OSB yapmaktır. Bir an evvel bu bölgedeki mevcut fabrikaların ruhsatlandırılması, altyapı tesislerinin yapılması, arıtma gibi eksikliklerin giderilmesi için müteşebbis heyet olarak biz karar organıyız. Bizim burada alacağımız kararlar, bir alt kademede yönetim kurulunda görüşülecek. Yönetim kurulu kararları ile birlikte uygulamaya konulacak. Bakanlığımızın bize vermiş olduğu mühlet 5 yıl....